- 26 Kasım 2012
- 185.591
- 258.229
- 5.998
cagne nisana kadar yok önünde de 2 forv var ama babeli yollamaya çalışıyolar heriflere bak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz 8 numara diyoruz adamlar hala stoper bakiyor yav Semih’i niye aliyorsunuz o zaman
Eren aydini cagiralim nigdedencagne nisana kadar yok önünde de 2 forv var ama babeli yollamaya çalışıyolar heriflere bak.
Biz 8 numara diyoruz adamlar hala stoper bakiyor yav Semih’i niye aliyorsunuz o zaman
avrupa kısmından bagımsız yazıyorum ki orada da başarı olayı artık hayalŞu bilinci tüm taraftara aktarmamız lazım. Stoper sağ bek ve ön libero arasında dolaşıp duruyoruz.
Bu ligde kalbur üstü kaleci iyi bir hücum hattı şampiyonluk getirir stoper hikayestoper olayına gereksiz takılıyor stoperde 2 tane çöpte olsa 2 tane süperstarda olsa degısen olmuyor biz herturlu gol yiyoruz
bu boktan lig için hücum hattın gol atsın yeter
biz gol atamıyoruz golü geçtim şut çekemiyoruz
lazyonun sanki çokmu iyi savunma 4lüsü 4 tane çöp bidonu var ki her macta kahraman ugurcan
Eren aydini cagiralim nigdeden
Sürekli yedek stoper bakan takımımız için çok basit bir soru soruyorum. Bedavaya Lyundama'yi niye kiralık verdik?
Direkt benim aklıma da benzer örnekler geldi Okan, Yunus,Emre Akbaba'yı kiralık verip Barış Alper, Halil Dervişoğlu ve İsmail Cipe'yi kadroya almak gibi ama tatmin edici bir cevap arıyorum.Yunusu verip barışı aldığımız gibi.. yani daha kötüsünü almak için.
Başlarda iyiydi şimdi vasat durumda. Yarınki maçlara bakacagizprofil fotoğrafındaki arkadaş hakkında yorumun nedir
Ankaragücülü bebelere benziyor
yarın maç yokBaşlarda iyiydi şimdi vasat durumda. Yarınki maçlara bakacagiz