Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.533
- 12.781
- 2.868
Rodop dedem haberi girmeden inanmam Barkley'e filan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben barkley vs istemiyorum, şöyle Reis gibi tamamen süpriz yumurtalar gelsin.Aynen ben de atacaktım ama altına jkliler doluşmuş.İnş Barkley'i bize getiriyordur
tansel gibilerin 1 tweetine bakar renktaşsuan taraftar transferı kapadık havasında sanmıyom uzulecegımızı
Bunların başkanı daha yeni ağlamadı mı, elektrik faturalarımızı ödeyemiyoruz, diye.Nerden geliyor bu para anlamadım.İnanılmaz bir maaş yükleri ve BB anlaşmaları da varlan barkleyi de mi jk alıyor
kim dedi bu barkleyi yav ben görmedimyine çalım atma süsü vermek için barkleyi bize yazdılar gibi. ezikler yine bi iş peşinde
Bunların başkanı daha yeni ağlamadı mı, elektrik faturalarımızı ödeyemiyoruz, diye.Nerden geliyor bu para anlamadım.İnanılmaz bir maaş yükleri ve BB anlaşmaları da var
Barkleyle alakasi yok gibi,ya gezme ya forvet icin sanirim.ben barkleynin bizle ilgili iddialarina da inanmıyorumyine çalım atma süsü vermek için barkleyi bize yazdılar gibi. ezikler yine bi iş peşinde
ben de bilmiyorum nerden çıktığını barkleyin, mevzuya sonundan daldım.kim dedi bu barkleyi yav ben görmedim
Lacazette haTinerciler lacazet peşindeler barkley ile alakaları yok