Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Ahmet bulut konusuna girmeyin, herkes dillemiş adamıdava açmasın da ne yapsın adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet bulut konusuna girmeyin, herkes dillemiş adamıdava açmasın da ne yapsın adam
sergen kaçta uyuyorsun sen reis
O dönem Buffon bize yazılınca 2 seneye futbolu bırakacak adamımı kovalıyoruz demiştim. Hala futbol oynuyor. En büyük falsomdur.Cambiasso ve buffon iddialari gercekti de mi?gelse manyak olurmus. Buffon-Eboue-Semih-ujfa-hakan balta-Selcuk-melo-cambiasso-engin baytar-emre colak-podolski tuhaf bi kadro olurmus![]()
3 falan,bazen 2 saat geciyo dalamiyom.bazen daliyom,bende anlamiyomsergen kaçta uyuyorsun sen reis
Senin alicagin uc bes kurus degil mi? Ne kadar tazminat bekliyorsun. Herifler bunu saglam gelir olarak nitelemisler.Burda birisi diğerine sövse, o da onu mahkemeye verse yine aynı şey renktaş. İstersen bir dene![]()
Sozlesmelere bagli. Madde varsa cagirirsin. Koymadigisan cagiramazsin. Bir olay digerine benzemek zorunda degil.ya bu ozan tufan zorunlu opsiyonu varken nasıl geri döndü biri açıklayabilir mi bunu biz daha giresun’daki kalecimizi geri çağıramıyoruz
Dun gibi o iddialar,mavi fil twitleriO dönem Buffon bize yazılınca 2 seneye futbolu bırakacak adamımı kovalıyoruz demiştim. Hala futbol oynuyor. En büyük falsomdur.Öncesinde bel fıtığından sezonu kapamıştı.
behzoo burada küfürleşilir cezalar alınır olay kapanır, dışarı taşıyan gsc hayinidir.Burda birisi diğerine sövse, o da onu mahkemeye verse yine aynı şey renktaş. İstersen bir dene![]()
Ne alaka renktaş ya sövmek bir hak nasıl olabiliyor? Bir de savunuyon bi yerin mi eksiliyor diyeSenin alicagin uc bes kurus degil mi? Ne kadar tazminat bekliyorsun. Herifler bunu saglam gelir olarak nitelemisler.
Ayrica sovmek insan hakkidir. Ben simdi sana sovsem biryerin mi eksiliyor? Cocukyuvasi mi lan burasi.
Sozlesmelere bagli. Madde varsa cagirirsin. Koymadigisan cagiramazsin. Bir olay digerine benzemek zorunda degil.
Koymadiklari icin de suclamak biraz komik bence.
nasılsın
Ceza niye veriyolar ki erkek adam söver sayar icabında sanki burası lordlar kamarası mıbehzoo burada küfürleşilir cezalar alınır olay kapanır, dışarı taşıyan gsc hayinidir.
Neden mumkun olmasin rengo? Hukukcu degilim de engel de goremiyorum. Koymuslardir. Yoksa nasil olsun?zorunlu opsiyon olan bir sözleşmede geri çağırma maddesi olması mümkün müdür
Hincal dedem tam 12den vurmus <3
Hakdir tabi.Ne alaka renktaş ya sövmek bir hak nasıl olabiliyor? Bir de savunuyon bi yerin mi eksiliyor diyeDışarda birine söv ve kendini böyle savun bakalım ne olacak
![]()