- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.584
- 663
Düşüncenize saygı duyuyorum ben doğru bir transfer olarak görüyorum .400 binlik bile oynamıyor
birini almak şart değil. almasak daha karlıydık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düşüncenize saygı duyuyorum ben doğru bir transfer olarak görüyorum .400 binlik bile oynamıyor
birini almak şart değil. almasak daha karlıydık
Alsın kupayı bir de ülkesine kutlamalara gitsin iyice geciksin.
ee menajerlerden bagımsız ne yapabilirsin ki zaten
bizim savaşımız muhtemelen götü kalkık çakal kurnazı ahmet gibilerine
en son 89-90-91-92'de 4 sene ara verdik şampiyonluğa
ondan sonra max 3 sene kaçırdık
seneye 4. sezona giriyoruz. şampiyonluk gelmeli
en iyi oyuncusu kerem olan kadro ile şampiyonluğu rüyamızda görürüz. yaz transferinde kadromuz güçlendirilmeli.
para bulunması şart.
yav ne ücreti bu adam parasını almadan biz o oyunculara imza artırabiliriz miyiz?Sorun burada Bulut degil, sorun bu adami kullanip ucretine odememek.
Isin sonunda'da, senin taptigin Gedsonu adam Tinercileri gotutur ve Rizeye kiralar.
Bizim oyunu satamamiz da bununla alakali, menajeri komisyon yedirmesen oyuncu satamasin.
sen neden her şey tek düzlemdeymiş gibi yorumluyorsunTamam da bir menejerden diğerine gidince komisyon vs gibi şeyler daha az olmuyor.
Evet menejer var ama işe yaramayacak adama sırf bir menejerin oyuncusu diye almak saçmalık.
Sanki Wasserman'a komisyon vermeyecek miyiz? Wasserman'ın iyi futbolcularını mı alacağız Madrid vs gibi.
Kim de hangi iyi futbolcu varsa gider alırsın, komisyon da gerekiyorsa verirsin ya da çakallık peşindeyse almazsın.
Rogon Fenerbahçe gibi bizde birilerini zengin edecek ve sonunda sahada verim alamayacaksak yerim öyle işi ben
yav ne ücreti bu adam parasını almadan biz o oyunculara imza artırabiliriz miyiz?
boş yapma bilmeden be kardeşim plzSorun burada Bulut degil, sorun bu adami kullanip ucretine odememek.
Isin sonunda'da, senin taptigin Gedsonu adam Tinercileri gotutur ve Rizeye kiralar.
Bizim oyunu satamamiz da bununla alakali, menajeri komisyon yedirmesen oyuncu satamasin.
Bu arada,
Kimse Ahmet Bulut'a kizmasin, adam bu ise cakil tasi icin yapmiyor. Para icin yapiyor, Tudorun ilk kurdugu kadroyu neredeyse butun oyuncular Ahmet Bulut uzerinden geldi.
Hatta, Bulutun aciklamasi var bu konuda:
Bruma'ya 15m euroya satmis
Feghouli
Belhanda
Hepsine bu adam getirmis, Sen bu adami parasina vermesen, bu adam gun gelir senin Allah gibi taptigin Gedsona, once Tinercilere goturur, ustune Rizeye kiralar.
Ahmet Bulutla calisiyorsan, parasina VERECEKSIN. Yoksa boyle kalirsin ortada, ben baskan olsam bu adamin butun borclari veririm ve sirf bu adamla calisirim.
naber motzSorun burada Bulut degil, sorun bu adami kullanip ucretine odememek.
Büyük ihtimal soguk rüzgar vardir ondan dir o maske gibi sey sonradan Baris da taktiBoey idmanda maskeyle şu an ne olur ne olmaz diye heralde.
naber motz