Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kisisel gorusum, eger sorun varsa menajerler ile FIFA mucadele etmeli. Tek basimiza sadece biz zarar goruruz.

Transfer falan olmaz, Belmas medya üzerinden zaman kazanıyor kıt aklıyla.

Tüm ülkede her alanda güç, son 10 senede tek bir kişide toplandı. Bütün sektörler buna dahil. Her alanda kontrolü elinde bulunduran bu kişiler karşısında muhalefet sevmezler. Karşı fikir de... Desteklenen kulüpler gün gibi ortada. Ligin ilk 4 sırasına bakınca hangi takımların kafada olduğunu görebiliyorsunuz. Bunun temel sebebi maddi güç. Bu gücün de sponsorlar aracılığıyla nerelerden geldiği belli. Bir tek Rize kötü gitmekte onun da sponsorlarından biri TFF'nin başında. Terim'in organize kötülük diye nitelediği; lige şekil verme mevzusunun arkasında hakemler de var, menajerler de var. Var oğlu var yani. Bayern gibi ligi domine edecek bir takım olmadıkça buna karşı durman çok zorlaşıyor. Maddi olarak borç içinde yüzen kulüplerin bağımsız olma şansı da yok. Bunu da sadece biz bilmiyoruz. Kullanıyorlar bunu. Her koldan şekil veriyorlar gidişata. Bunu bilerek olayları yorumlarsak puzzle çok net bir şekilde birleşiyor.

Bu sene sonu Marcao'da gidiyor galiba.. Vay be yeri nasıl dolacak acaba merakla bekliyorum.
Marcao Nelsson gibi adamlar ederini bulduğu anda satmak lazım, yerlerini aynı kalitede olmasa bile ucuz adamlar ile doldurup tüm parayı takımın hücum tarafındaki oyunculara harcamak lazım. Sağlam bir forvet, sonra takımın ayağına bakacağı yaratıcı bir hücum oyuncusu ve Pulgar gittikten sonra sağlam bir 6 numara takviyeleri yapmak lazım

İşte kanatları Yunus ve Kerem kalede Okan zaten 3 yerliyi tamamlamış oluruz 4. Yerli için oturur düşünürüz önümüzdeki sene

FKwCHucXoAMkKRG

Marcao Nelsson gibi adamlar ederini bulduğu anda satmak lazım, yerlerini aynı kalitede olmasa bile ucuz adamlar ile doldurup tüm parayı takımın hücum tarafındaki oyunculara harcamak lazım. Sağlam bir forvet, sonra takımın ayağına bakacağı yaratıcı bir hücum oyuncusu ve Pulgar gittikten sonra sağlam bir 6 numara takviyeleri yapmak lazım

İşte kanatları Yunus ve Kerem kalede Okan zaten 3 yerliyi tamamlamış oluruz 4. Yerli için oturur düşünürüz önümüzdeki sene
Ben Kerem'in de gideceğini düşünüyorum bu arada üstat

Berkandan ziyade Halil’i 8 , Emre Kılınç’ı bek olarak kazanabilmek ikisine de seviye atlatır.

Ben Kerem'in de gideceğini düşünüyorum bu arada üstat
Yabancı sınırlaması olmasa Kerem in de ederini bulduğu anda satılmasından yanayım. Hı bir oyuncu olur Ribery gibi Gedson gibi tavanı çok çok yüksektir ne pahasına olursa olsun elimizde tutalım derim de Marcao ve Kerem gibi oyuncuların öyle kusursuz bir potansiyeli olduğuna inanmıyorum işin açıkçası

Ne Berkan'dan, ne EmreK'dan bek olmaz abiler. Berkan 10 metre top süremezken ne beki?

Mevzu Gedson özelinde değil Galatasaray kulübünün gram ağırlığı kalmadı diyoruz , girdiği her savaşı yenik bitiriyor diyoruz fakat bazı arkadaşlar hala yönetimi savunma derdinde. Bu kadar üst üste iletişim hatası yapan bir yönetimin zaten başarılı olma imkanı yok. Yönetimi eleştirenler histerik hareket ediyor da bir siz serinkanlı düşünecek kapasitede özel insanlarmışsınız gibi davranmayı kesin bir zahmet.
İletişim konusunda veya diğer konularda yönetimin eleştirilmesi çok doğru ama yönetim veya başkan kim olursa olsun ülkedeki mevcut düzen değişmedikçe senin savaş kazanma ihtimalin falan mümkün değil.

Yabancı sınırlaması olmasa Kerem in de ederini bulduğu anda satılmasından yanayım. Hı bir oyuncu olur Ribery gibi Gedson gibi tavanı çok çok yüksektir ne pahasına olursa olsun elimizde tutalım derim de Marcao ve Kerem gibi oyuncuların öyle kusursuz bir potansiyeli olduğuna inanmıyorum işin açıkçası
Her oyuncu peak yapıp, düşüşe geçer muhakkak. Bazı istisnalar belki sürekliliği koruyabiliyor. Bu nedenle top noktasında satacaksın. Kerem ayağında top tutamıyor, dripling sıkıntılı, pas tercihleri sıkıntılı ve çok bencil. Bu yaştan bu özellikler gelişmez artık. İyi bir fiyata alıcısı hemen vermek lazım, yerine başkasını bakmak lazım

Arabada lastik olmadığını gören bizimkiler alışverişe çıkmış.

Kocasinan oto sanayi dahil olmak üzere 5 farklı merkeze haber salınmış. 2 lastik konusunda mutakabata varılmış ama lastik boyutları tutmadığı için vazgeçilmiş.

Beklemedeyiz.

se.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt