Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
campos başkanın danışmanı oldu kendi söyledi belmas bizzat
Elmasi eskilerden severdim UEFA sebeplerinin hattına lakin şu an söylediği hicbirseye inanmıyorum hatta biraz daha ileri götürüyorum başkalarının maşası olduğunu düşünüyorum umarım zaman beni haklı cikarmaz

Campos bu yazdan itibaren gelecek planlamasi yapacak zaten.su an gelenlerin hepsi 4 aylik,6 aylik.camposla alakasi yok gelenlerin. Camposla beraber gelecek sezon icin yapilan planlamada yuzde 50 si hazırmış anlasilan bazi oyuncularin,isimleri düşer yakinda
Yok abicim ne camposu sene sonu bu yönetim ve 60 yaşındaki yardimci anternor kalırsa esas rezillik seneye olacak dua edinde sağlam bir değişim olsun

Diagne gider ise barkley yada başka bir 8 numara gelmeli robson ney yav madem campos çok öneriyor al kirala kadroda tutmana gerek yok şu sıra.

Reis mi geliyor yine 😏
Yukarıya göz kırpıyoruz herhalde.

İşin şakası makası bir yana da Marcao'yu bu dönem için çıkarmayı düşünüyorlarsa sağlam bir orta sahaya o parayı gömmeleri lazım. Bu Reis kesmez yani.

Takımda os kalmamis, hala 21 yasinda tecrübesiz, kendi taraftarinin bile tanımadığı bir genconun pesine düşmüşler. Dün gece yazmistim, bizim iki os oyuncumuzun simdiye kadarki İsabetli şut sayisi 2. Bunun baska bir örneği de sanmıyorum olsun. Ne diyelim, mabadiyla ugrasan...

Galatasaraya organize kötülük yapılıyorsa açıklasınlar bilelim.levent tüzemen biliyor söylemiyor. Bjkye sırf bize fesatlık için çok uygun fiyata getiriyor bu menajerler ama bize kazık fiyat sokuyor diyor. Rizeye yollamaları bile sırf taraftarı kızdırnak amaçlı operasyonun parçası tabi rize başkanıda reddetmiyor operasyon güzel ama bu taraftar bunları unutmaz.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Robson Reis adlı salak topçu ne alaka yav 5 ileri 5 geri oynuyoduk torrentlen, 7 geri 3 ileriye mi dönüyoruz hoca noluyo

doğruysa kızmayalım gedsona boşa bu yönetim tez zamanda defolsun oyuncu yollayamamak nedir ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt