Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
ulan ne robsonu ya adam alcaksak orta saha alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elmasi eskilerden severdim UEFA sebeplerinin hattına lakin şu an söylediği hicbirseye inanmıyorum hatta biraz daha ileri götürüyorum başkalarının maşası olduğunu düşünüyorum umarım zaman beni haklı cikarmazcampos başkanın danışmanı oldu kendi söyledi belmas bizzat
gelirse foruma forma sozum var gelmesin@At Kafası barkley
Önümüzdeki yaz yeni yönetim yapar inşallah.
d.man/solbaken ve orta saha alınır
Bu adamda ne sırlar var belli ki ama söyleyrmiyor, söyleyin gitsin millet bilsin herşeyi, yoksa inanmak zor.Forumda ağzımı yırttığım şeyleri Levent söylemiş.
Evrene olumsuz mesaj vermeyelim yine de![]()
terim hocama vermediniz şöyle kadro!!!
Yok abicim ne camposu sene sonu bu yönetim ve 60 yaşındaki yardimci anternor kalırsa esas rezillik seneye olacak dua edinde sağlam bir değişim olsunCampos bu yazdan itibaren gelecek planlamasi yapacak zaten.su an gelenlerin hepsi 4 aylik,6 aylik.camposla alakasi yok gelenlerin. Camposla beraber gelecek sezon icin yapilan planlamada yuzde 50 si hazırmış anlasilan bazi oyuncularin,isimleri düşer yakinda
Evrene olumsuz mesaj vermeyelim yine deBilmeyen yoktur sanırım. Bize karşı Göztepe maçında golü var.![]()
Kim diyorHoca Berkanı sol bekte deniyormuş
![]()
gedson fernandes
galatasaraylı gazeteci ve muhabirlerin aktırdığı bilgiler ve kendi gözlemlerimle birlikte süreci biraz özetlersek; ilk olarak gedson ve `benfica` ile 2021 kasım sonu aralık başlarında prensip anlaşma...gss.gs
Evrene olumsuz mesaj vermeyelim yine de