Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reisi değil toubayı alın stopere öne de marshall
Campos Marcao-Nelsson’u satıp bunları aldıracakmış haberlere göre. Bence Nelsson’u satıp Kaan Ayhan’ı alsak daha iyi kontenjan için. Yabancıları full arkada kullanmamız sıkıntı yaratıyor, şampiyon olan her takımın hücum hattı yabancı oldu son dönemde.

"Şu geçen süreçte" Gedson'un yaptıklarında hiçbir sorun yok. Bütün pislik bizim yönetimde. Adam elinden geleni yaptı gelmek için. Burada klavye başında nara atmak bizim için kolay.

Bu forumda 1000 kişi seçelim bende dahil. Geleceği için milyon dolarların döndüğü sektörde 998'i Galatasaray'ı satar belki de hepimiz. 6 ay forma giyen topçu ise en fazla bu kadar aidiyet gösterir. Ne yapacak Elmas'ın egosu yüzünden geleceğini mi riske atacak? Demek ki biz olmayınca en iyi teklif şikecilerden gelmiş. Ben de ilk başta kızdım ama adam geleceğini düşündü belki de

1-2 ay önce FT gitmemişken, alınmış bir Avrupa galibiyeti sonrası sorulan transfer sorularında Gedson adı geçtiği dönemlerde Doruk bir hikaye yazsa ve Gedson'un Rize'ye gideceğini söylese forumun alayı Doruk yine kafayı bulmuş diyebilirdi.

Gerçek hayatın kendisi bazen kurgulardan daha absürt lan.

Bilmiyorum ben Alanya yı yenebileceğimizi sanmıyorum, son 4 maçını kaybetmiş bir Galatasaray var. Tam tersine son 3 maçını kazanmış formda bir Alanya var ki deplasmana gidiyoruz
Bence de mağlubiyet daha yakın ihtimal ama 4/4 mağlubiyetle başlayan bir hocanın ne kadar arkasında durulabilir ? Tabi bu kötü ihtimal için böyle. Umarım kazanırız ve bir yerden havaya gireriz.

1-2 ay önce FT gitmemişken, alınmış bir Avrupa galibiyeti sonrası sorulan transfer sorularında Gedson adı geçtiği dönemlerde Doruk bir hikaye yazsa ve Gedson'un Rize'ye gideceğini söylese forumun alayı Doruk yine kafayı bulmuş diyebilirdi.

Gerçek hayatın kendisi bazen kurgulardan daha absürt lan.
İlk yazdığında Rodop dedenin de dişlerini söktük tek tek ama adam haklı çıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt