Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao,Nelsson,Kerem,Mohamed şu 4 oyuncudan 50 Milyon € civarında bonservis alınması gerekir. Hatta Cicaldau'yu da bu 4'lüye ekleyip geliri iyice arttırmak lazım. Marcao 15, Kerem 15, Nelsson 10, Mohamed 10, Cicaldau 8 Milyon eder bence. Şöyle 5 satış yapabilsek 55-60 Milyon € civarı bonservis yapar hele Avrupa'da bir tur daha falan daha geçersek bu ücretler kesinlikle hayal değil. Şu paranın yarısına makine gibi takım kurulur sırf bu yüzden Campos'un planlamasını acayip merak ediyorum birde Roger Schmidt gibi üst seviye bir teknik direktörü ikna edebilirsek müthiş bir yapılanma olabilir. Feghouli,Babel,Arda,Fatih gibi hem yaşlı hemde katkısı az olan isimlerin de sözleşmeleri bitiyor zaten. Keza kiralıktan dönecek birçok iyi oyuncuya sahibiz en kötü ufak bedellerle olsa da bonservis kazandırabilirler tabi Yunus hariç. Yunus kesinlikle seneye 11'de olmalı.

Son düzenleme:
bankalar birliği anlaşmasında bu gelirlerden de belirli yüzde alınıyor mu acaba Penis üstat
Sabit gelirlerin o dönem bankalar birliğine ödenmesi gereken tutarı karşılamıyorsa karşılayan kısmı alınıyor yok senin sabit gelirin o yıl ödenmesi gereken tutarı karşılıyorsa bu paraya bankalar birliği karışamıyor diye biliyorum.

Robson reis bitti ve imzalar atıldı diyollaa
Hayırlı olsun. Sabretmek lazım. Brezilya'dan ligimizin devre arasında gelen (daha önce Avrupa görmemiş) oyuncuların adaptasyonu 1-1,5 seneyi bulabiliyor. Buna en önemli örnek Telles. Sabredip, ısrarla şans verilirse hem oynayarak katkı verir hem de giderken..

Mohamed'in bonservisi almak saçmaydı. Hem yabancı kontenjanı doldurdu hem elimizde olan parayı da buna gömdük. Alıcısı hazır bekliyor sanmıştım opsiyon kullanıldığında, yine satamadık. Hiç bu topa girmeseydik veya yazın satabilseydik Gedson şuan bizdeydi. Yazın ilk iş Mohamed'i satmak gerekiyor yoksa yedeğe düşen oyuncuya gelen teklifler verilen bonservis toplamını geçmez.

nolmuş yani gelsin floryada çalışsın o zmn. öyle bi çok klübe danışmanlık yapıom diyosa ordan burdan tırtık show peşindedir

ilk danışmanlık olayı çıktığında söylemiştim

bu iş modeli hiç hoşuma gitmiyor

neredeyse sıfır sorumluluk ama para kazanmaya devam

umarım tutar ama gelip bu kulübün parçası olmazsa hep soru işareti olacak bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt