Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.801
- 19.406
- 2.193
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Morutan icin az bekle,şaşırtacakcampos bizi rumenlerden kurtarsın heykelini dikelim
semihtir yüksek ihtimalle, satmak için almışlar, vernikle parlatacakmış torrent5. Umarım kaptanımız Arda değildir.Futbolu kendi takımında bırakmalı.
Berkan olabilir 5, almanyadan ilgi varmış berkana bizim milli takim antrenorude bahsetmis biraz.boey mi acaba cica da olabilir
eger operasyonel iş yapacaksa yani alacak satacaksa dediğin doğru ama yeni bir yapı kuracaksa dışarda kalması daha dogru. yapıyı degistirmesini istedigin adamı degistirmek istedigin yapının icine atamazsın.ilk danışmanlık olayı çıktığında söylemiştim
bu iş modeli hiç hoşuma gitmiyor
neredeyse sıfır sorumluluk ama para kazanmaya devam
umarım tutar ama gelip bu kulübün parçası olmazsa hep soru işareti olacak bende
Tek ayağı bile varsa oynasın. Taylan izlemek istemiyorum uzun bir sürepulgar hafta sonu oynuyor mu
klasik türkiye'de yaşayan erkekGötson Fernandes
eger operasyonel iş yapacaksa yani alacak satacaksa dediğin doğru ama yeni bir yapı kuracaksa dışarda kalması daha dogru. yapıyı degistirmesini istedigin adamı degistirmek istedigin yapının icine atamazsın.
Berkandır büyük ihtimalTaylan olmasın 5. oyuncu![]()
Senijad İbricic
Kennedy Bakırcıoğlu
Randall Azofeifa
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Brumada oldugu gibi yuksek satislar olacak.tesaduf degil bazi seyler.bu akrep boga hattinda bana bile yukselen terazi olarak hicbisey yapmadan paralar geldiyse,terazi burcu Galatasaraya jupiter boğayla cok para da gelir,kupada gelir.hic kafa yormayin,bekleyin olacaklari
senin parayı bulabilmenin uzayda ihtimali yokBen de boğayım zengin mi oluyorum ha?