Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brumada oldugu gibi yuksek satislar olacak.tesaduf degil bazi seyler.bu akrep boga hattinda bana bile yukselen terazi olarak hicbisey yapmadan paralar geldiyse,terazi burcu Galatasaraya jupiter boğayla cok para da gelir,kupada gelir.hic kafa yormayin,bekleyin olacaklari

ilk danışmanlık olayı çıktığında söylemiştim

bu iş modeli hiç hoşuma gitmiyor

neredeyse sıfır sorumluluk ama para kazanmaya devam

umarım tutar ama gelip bu kulübün parçası olmazsa hep soru işareti olacak bende
eger operasyonel iş yapacaksa yani alacak satacaksa dediğin doğru ama yeni bir yapı kuracaksa dışarda kalması daha dogru. yapıyı degistirmesini istedigin adamı degistirmek istedigin yapının icine atamazsın.

Mustafa cengiz futbol yuzunden hasta oldu birazda.adamin yanakları dolu doluydu.
dedem benim😐

eger operasyonel iş yapacaksa yani alacak satacaksa dediğin doğru ama yeni bir yapı kuracaksa dışarda kalması daha dogru. yapıyı degistirmesini istedigin adamı degistirmek istedigin yapının icine atamazsın.

türkiyedeki yönetim modelleri ile kimse dışarıdan yapı kuramaz

2 iyi iş yapsın campos yöneticinin biri ayağını kaydırır

2008 yazi,uruguay ile oynanan hazirlik maci sonrasiydi sanirim.hakan balta gol attiydi o macta diye hatırlıyorum. hamburgdan 5 milyon teklif oldugu yaziyodu gaztede👨‍💻

Brumada oldugu gibi yuksek satislar olacak.tesaduf degil bazi seyler.bu akrep boga hattinda bana bile yukselen terazi olarak hicbisey yapmadan paralar geldiyse,terazi burcu Galatasaraya jupiter boğayla cok para da gelir,kupada gelir.hic kafa yormayin,bekleyin olacaklari

Ben de boğayım zengin mi oluyorum ha?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt