- 5 Eylül 2014
- 85.028
- 70.989
- 4.513
adamcı olmayın!!bunu yapsın campos forması alırım. baba oğluna böyle bi kıyak yapmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamcı olmayın!!bunu yapsın campos forması alırım. baba oğluna böyle bi kıyak yapmaz
Brumada oldugu gibi yuksek satislar olacak.tesaduf degil bazi seyler.bu akrep boga hattinda bana bile yukselen terazi olarak hicbisey yapmadan paralar geldiyse,terazi burcu Galatasaraya jupiter boğayla cok para da gelir,kupada gelir.hic kafa yormayin,bekleyin olacaklari
C.Ö.H (campos özel harekat) ekibini kurmanın vakti gelmiş olur, 70 milyon cebimize girerse.adamcı olmayın!!
KaynakRobson reis bitti ve imzalar atıldı diyollaa
Özellikle kamera, az önce kadın futbol’un Maçın hikayesi programını izledim çok çok kötü bir kamera kalitesi çekim kalitesi mevcut.GS TV’ye de bir revizyon gerekiyor
ve elemanlarÖzellikle kamera, az önce kadın futbol’un Maçın hikayesi programını izledim çok çok kötü bir kamera kalitesi çekim kalitesi mevcut.
tur burda gitmis.verilmeyen penalti ve iptal edilen golumuzle
babel gitmiyosa feg gitsin cagneyle barkley/marshall,robson bitecek gibi
özet gececek var mı gunu
girmezC.Ö.H (campos özel harekat) ekibini kurmanın vakti gelmiş olur, 70 milyon cebimize girerse.
Feghouli'nin keyfi gelecek de gol asist yapacak. Gol+asistlerinden fazla harcadığı pozisyon var.Orta saha da tek asist gol yapacak adamı yerine biri gelmiyor ise göndermemek lazım.
ve elemanlar
Beni işe alsalar 2 aya düzeltirim her şeyi.GS TV’ye de bir revizyon gerekiyor
nasıl yani?provokasyon yapma rtaş