Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Gedson olayında çok pis işler dönmüş. Levent Tüzemen'i beğenirsin beğenmezsin ama dürüst adamdır. Bir an kendini tutamayıp olayı anlatmış, tam olarak isim zikretmemiş ama net anlaşılıyor. Kimin Ahmet Bulut'a baskı yaptığına bir bakın.

Eğer bu doğruysa ki ben Tüzemen'in iftira atmayacağına eminim, o egosunu Galatasaray'ın üstünde gören malum zat benim için tamamen bitmiştir. Yazıklar olsun.

terimden mi bahsediyor videoda izlemedim de

Beyler Gedson olayında çok pis işler dönmüş. Levent Tüzemen'i beğenirsin beğenmezsin ama dürüst adamdır. Bir an kendini tutamayıp olayı anlatmış, tam olarak isim zikretmemiş ama net anlaşılıyor. Kimin Ahmet Bulut'a baskı yaptığına bir bakın.

Eğer bu doğruysa ki ben Tüzemen'in iftira atmayacağına eminim, o egosunu Galatasaray'ın üstünde gören malum zat benim için tamamen bitmiştir. Yazıklar olsun.

Vedat transferini de anlatmış(ağlaya ağlaya Fenerbahçeye gidişine kadar söylüyor, Rıdvan'ın ve siyasilerin araya girmesinden bahsediyor) doğru muhtemelen. İrfan transferi de benzer Floryada fotoğrafı var onun da.
FE0H5A8XoA45eo0

Ahmet Bulut kucağa almaya çalışmış bizi bu transferde. Bizimkiler de yememiş, ortalıkta dolaşan Gedson'a Türkiye haklarını başkası ile değiştir muhabbeti doğru sanırım.

İsim zikretmemiş ama evet onu kastediyor. Burak Elmas'a mı biat edeceksin bana mı kararını ver demiş. Ahmet Bulut bunun üzerine başkanın telefonlarını son iki gün açmamış. Ve bize söylenenden daha uygun koşulla Bjk ye gitmesini sağlamış.

Ben Gedson'a hiç kızmıyorum o son ana kadar yapabileceğini yaptı ve menajerinin manevrasını anlama şansı yok. Ahmet Bulut onu bize getirecekken efsanemiz baskı yapıp işi bozdurmuş.

Vedat transferini de anlatmış(ağlaya ağlaya Fenerbahçeye gidişine kadar söylüyor, Rıdvan'ın ve siyasilerin araya girmesinden bahsediyor) doğru muhtemelen. İrfan transferi de benzer Floryada fotoğrafı var onun da.
FE0H5A8XoA45eo0

Onda Rıdvan'ı kastetmemiş bence Servet Yardımcı'yı kastediyor. Rıdvan da işin içinde ama onun ismini vermekten çekinmez. Çekindiği kişi siyasi atamalı olduğu için A kanalda zikredemiyor.

bu ahmet bulut ardaya çok yakın değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum.

ahmet bulutun ortagı ftnın damadı mı video altında öyle yazmıslar
Zamanında Ahmet Bulut için Emre Belözoğlu ile ortak diyorlardı Emre Fb'nin sportif direktörü olduğunda bu konu çokça konuşuldu. Terim2in damadı da Belözoğlu'nun kuzeni v. Bahçekapılı hatta şike sürecinde gözaltına alındığına dair haberler de vardı. Terim'in bu tarz işlerle uğraşacağını sanmıyorum. Ama medyada bu kraldan çok kralcılar Terim gönderildikten sonra Elmas yönetimine ekstra vurmaya çalıştığı bir nevi savaş açtığı da bir gerçek.

Onda Rıdvan'ı kastetmemiş bence Servet Yardımcı'yı kastediyor. Rıdvan da işin içinde ama onun ismini vermekten çekinmez. Çekindiği kişi siyasi atamalı olduğu için A kanalda zikredemiyor.
Servet Yardımcı, bir de Cbaşkanının kardeşi vardı sanırım.
Ehes-2dXYAAXIvC

Burada hepsi var zaten spor bakanına kadar.

Lan bu pulgar hakkinda gs sozlukte cok olumlu yorumlar var.cok iyi bi topcu mu aldik gercekten?vay anasini.kimisi gedsonla pulgar uefada yari finale götürür,ligde ilk5e sokar demis.ilginc.gedsonun hazir olmasi 2 ayi bulurdu,biraz hayalcilik olmus bu

Son düzenleme:
terimden kurtulduk ardadan da kurtulmak lazım bir o kaldı içeride

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt