Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
devam edin yav , böyle sosyal medya haberlerine ilgi ve alakayı bırakmayın,
bu haberi yayan adama amman ilgiyi kesmeyin, paylaşın edin.(skandal bir şey olmuş olsa bile - takım içidir)

sonra bu tür adamlar neden türüyor.

Babel de P yazmıştı değil mi. Partinin P'si değildir inşallah. Bu nasıl takım ya. Allah'ım vallahi şu sene bitsin başka bir şey istemiyorum. Gönderilmek istenen oyuncular da arıza çıkarmış olabilir. Tabii enayiler mi, o paraları nerede görecekler başka bu yaşta...

Babel de P yazmıştı değil mi. Partinin P'si değildir inşallah. Bu nasıl takım ya. Allah'ım vallahi şu sene bitsin başka bir şey istemiyorum. Gönderilmek istenen oyuncular da arıza çıkarmış olabilir. Tabii enayiler mi, o paraları nerede görecekler başka bu yaşta...
Bu kadar komplo teorisi iyi değil rengo

Klavyesi olan konuşuyor.Sosyal medya gerçekten zarar veriyor artık takımımıza
GSC twitter hesabı üzerinden birlik beraberlik ve bir düzen sağlanmalı,bu sezonun devamına ve gelecek sezon kesinlikle gelmesi gereken başarıya odaklanmalı tüm camia.GSCimbom sosyal medyada camiamızın akil insanı olmalı.

Eyupspor gene bi guzellik yapacak herhalde. Kardes kulup ilan edelim

Babel olsa olsa coin aldırtır, hepsini iflas ettirtir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt