- 1 Ağustos 2014
- 63.824
- 75.018
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100% ayni fikirdeyim renkdasBen de öyle düşünüyorum zaten. Vasat üstü değildi bu gelenler hiçbirisi. Vasat futbolcu lig için rotasyonda yeterli zaten. Ama ne oluyorsa bize gelen vasat adamlar vasat altına dönüşüyor gittiklerinde de oldukları halinde oynamaya devam ediyorlar. Bunun da neden muhtemelen hem oyundaki sistemsizlik hem de baskıyı kaldıramamaları.
İşte bunlara paralar harcanmaması için altyapıya yatırım yapılmalı. Altyapıdan vasat ve vasat üstü oyuncular kazanmalıyız ki ilk 11 olmasalar bile rotasyonu düşük maliyetle altyapıdan sağlayabilelim.
Seks nargile ve kumar partisi yapmışlar bizimkiler haberlere göre kamptakulüp bu haberi hangi olay için paylaştı? Bugün uzak kaldım gündemden
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Seks nargile ve kumar partisi yapmışlar bizimkiler haberlere göre kampta
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kulüp bu haberi hangi olay için paylaştı? Bugün uzak kaldım gündemden
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
harun muslu'nun karısı antalya kampını ziyaret etmis iddiaları var.
O kadar detay bilmiyorum renktasKiminle seks nargile bu nasıl ikili
oo yeni skandal heFifadan ceza yediğimiz söyleniyor Garry Rodrigues in Al İttihad transferiyle ilgili ama biz sattık parayı da biz alamadık ne alaka anlamadım acaba Paoka pay mi vermedik
Bunun Burakla ilgisi yok rahmetli Mustafa Başkan döneminde ve baya eski olan bir transfer belki de yanlış yazılmıştır Al İttihad ceza almıştıroo yeni skandal he
kandil günüymüşEe ne var ki bunda![]()
ceza neymişBunun Burakla ilgisi yok rahmetli Mustafa Başkan döneminde ve baya eski olan bir transfer belki de yanlış yazılmıştır Al İttihad ceza almıştır
Medyanın algısı işte ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar saçma sapan haberler yaparak.Ee ne var ki bunda![]()
10 milyonluk topçu olacak şaka gibi