Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.197
- 12.955
- 2.658
10 milyonluk topçu olacak şaka gibi
Fizige bak, getirin oynatin. Bizden giden kendini buluyor arkadas.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fifadan ceza yediğimiz söyleniyor Garry Rodrigues in Al İttihad transferiyle ilgili ama biz sattık parayı da biz alamadık ne alaka anlamadım acaba Paoka pay mi vermedik
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen bir de gel bizim projeyi dinle.
Madem para önemli değil![]()
Cok hosuma gidiyor ya müthis oyuncu bizde cok is yapardi
Biz ne alaka. Yanlış yazılmıştırFifadan ceza yediğimiz söyleniyor Garry Rodrigues in Al İttihad transferiyle ilgili ama biz sattık parayı da biz alamadık ne alaka anlamadım acaba Paoka pay mi vermedik
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mostafa Mohamed'i sekiz olarak kullanmak mı, var bir hayalimiz...![]()
40 metreden şut çekerse kaleyi tutturabilir evetMostafa Mohamed'i sekiz olarak kullanmak mı, var bir hayalimiz...![]()
Sanirim opsiyonu varOzornwafor reis umarım gelişimini tamamlar ve 20 milyon+ oyuncu olur. Bizde veya bizsiz, umarım bizdeyken patlama yapar o ayrı. Sempatik bir adam.
Var opsiyonu, kullanmazlarsa diye dedimSanirim opsiyonu var
40 metreden şut çekerse kaleyi tutturabilir evet
@Halil Tolga Opsiyonu olduğuna emin miyiz? Almeira'ya giderken vardı ama Belçika'da yok galibaVar opsiyonu, kullanmazlarsa diye dedim
fernando gibi adam son 1.5 senesinde fiziken ölmüştü. Aklıyla iş yapıyordu sadece.Fizige bak, getirin oynatin. Bizden giden kendini buluyor arkadas.