- 1 Haziran 2015
- 27.579
- 19.156
- 2.148
seneye her şey düzelirNe zaman baba? Mezara girince mi?
gs böyle girdaplardan çok kez çıkmıştır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seneye her şey düzelirNe zaman baba? Mezara girince mi?
Takımdaki sorunun rumenlerden olduğunu düşünmüyorum. Kırılgan oyuncular, takıma uyum sağlıyorlar sadece. Zaten takımın en büyük sorunu da bu. Lider, sorumluluk alacak kaliteli oyuncu yok. Eskiden melo vardı, drogba vardı, ujfa vardı vs vs. Bu adamlar sahayı yangın yerine çeviriyordu.
Şimdi lider diye başımıza diktikleri adamlar cep herkülü arda ve ömer. Kim takar la onları.
marsilya?tek bir iyi maç bile sayamıyorum. çok da yüksek bir beklenti seviyesi değil bence. en azından bir tane denk gelirdi
olmadı
İnş. kanka. Maçta kalpten gitmezse.Gomis aradigimiz lider olabilir mi knk
evet, sayılabilir. özellikle presle kaptığı top ve akabinde gelen gol güzeldi.marsilya?
Ne belesi yahu. En kötü opsiyonu alırız.Kral biz deriz, biz taraftarız, biz lagaluga yapar geçeriz, bizimki gönül işi, biz futbolcudan anlamak zorunda değiliz, biz maç izleriz biter. Ama işi o takımı kurmak, yönetmek, oyuncu seçmek, oyuncu hazırlamak olan ve bunun için milyon euroları cebe indiren profesyonel adam ne yapıyordu peki de bu adamın şu an beleş gitme riskiyle karşı karşıyayız.
her transfer için bu durum geçerli değil mi üstatcica ve morutan'ın arkdasındayım bu kardeşlerimize laf eden toptan anlamıyordur
kişisel ve saha içi modları eleştirilebilir lakin bu oyuncuların hangi koşullarda gelip neler yaşadıklarına da bakmak lazım. yeni ülke, kaotik ortam, dil sorunu, terim gibi antrenörle çalışmamış olması ve en önemlisi pozisyonlarının ve rollerinin neleştirilmemesi svsvs
ki düşünselliğimizi geliştirmek için iste nellson'un marcao varken nasıl yokken nasıl oynadığına bakmak lazım ve bu adamların mevcut orta saha ve forvet ile oynadığını düşünmek lazım
Haklısın. Ben opsiyon olmadan ve sözleşmemiz bitiyor gibi düşündüm. Gerçi opsiyon da olsa olsa 1 - 1.5 dur.Ne belesi yahu. En kötü opsiyonu alırız.
Cengiz - Guendouzi var bir hayalimiz.
O maaşları ödeyebilmemiz mümkün değildi hala değil. Özellikle seni takip etmedim takip ederken okudum o yorumlarıda. Gençlerin kaldıramaması değil hakem katliamı ve fatih hocanın artık takımı iyi yönetememesi buradayız. Bu arada 25 milyon harcandı 40 değil. Berkan konusunda evet 4 milyon bencede fazlaydı ona katılıyorum. Gençlik politikasından vazgeçildiğini sanmıyorum yanlarına tecrübeli oyuncu eksikdi gomis alındı o geldi diye vazgeçmediler. Visca örneği ise 3.5 a alındı 1.7 mine maaşı var galiba. 2.5×1.7 den 4.25 maaşı 3.5 da bonservisi ile 7 milyon çıkıyor ve satılma ihtimali yok bunları yaptığımızdan dolayı borçlar bu halde zaten neden devam edelim.evet beni iyi takip etmişsin talisca - abubakar al arkana yaslan demiştim bu gençlere ödenen bonservis 40 milyon euro civarındaydı alanyalı berkana bile 4 milyon verildi şuan twitterda kimse beğenmiyor abu taliscayı şuan zaten alamazsın dünya bu adamlara hayran ben sadece 5 oyuncu yazdım sadece maaşlarını ödeyip getirecektin ayrıca genç oyuncu politikasından vazgeçildi tutmadığı görüldü olmuyor işte küme düşme hattındayız kaldıramıyor genç isimler burayı kerem iyi bi tek oda şansa çıktı barış alper vs bitti hepsi 2.5 verdik onada ts 2.5 a visca felan alıyor mesela visca alabilirdik
7 ve 4 milyonluk oyuncular degil kusura bakmayin. Cok para verdik cok. Baska ligden bu paralara oyuncu yok mu? Rumen ligi bizim ligden daha les. Yok dil, kaos, adapte süreci filan degil. Tabiki etki edebilir basta fakat iyi oyuncu kumasini gösterir sorumluluk alir, sahada ne yaptigi hemen belli eder. Bunlarin cok örnekleri var genc 18-22 yas arasi oyuncular baska ülkeye transfer oluyor tikir tikir oynuyor. Benim sahsi görüsüm.cica ve morutan'ın arkdasındayım bu kardeşlerimize laf eden toptan anlamıyordur
kişisel ve saha içi modları eleştirilebilir lakin bu oyuncuların hangi koşullarda gelip neler yaşadıklarına da bakmak lazım. yeni ülke, kaotik ortam, dil sorunu, terim gibi antrenörle çalışmamış olması ve en önemlisi pozisyonlarının ve rollerinin neleştirilmemesi svsvs
ki düşünselliğimizi geliştirmek için iste nellson'un marcao varken nasıl yokken nasıl oynadığına bakmak lazım ve bu adamların mevcut orta saha ve forvet ile oynadığını düşünmek lazım