Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.837
- 20.539
- 2.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kumaşını gösterir + gösterdi ✓7 ve 4 milyonluk oyuncular degil kusura bakmayin. Cok para verdik cok. Baska ligden bu paralara oyuncu yok mu? Rumen ligi bizim ligden daha les. Yok dil, kaos, adapte süreci filan degil. Tabiki etki edebilir basta fakat iyi oyuncu kumasini gösterir sorumluluk alir, sahada ne yaptigi hemen belli eder. Bunlarin cok örnekleri var genc 18-22 yas arasi oyuncular baska ülkeye transfer oluyor tikir tikir oynuyor. Benim sahsi görüsüm.
aramız lemoni mi?
Keyifler yerinde gibi ahbert
var olanla öyle mi?
Visca 2.5 degilevet beni iyi takip etmişsin talisca - abubakar al arkana yaslan demiştim bu gençlere ödenen bonservis 40 milyon euro civarındaydı alanyalı berkana bile 4 milyon verildi şuan twitterda kimse beğenmiyor abu taliscayı şuan zaten alamazsın dünya bu adamlara hayran ben sadece 5 oyuncu yazdım sadece maaşlarını ödeyip getirecektin ayrıca genç oyuncu politikasından vazgeçildi tutmadığı görüldü olmuyor işte küme düşme hattındayız kaldıramıyor genç isimler burayı kerem iyi bi tek oda şansa çıktı barış alper vs bitti hepsi 2.5 verdik onada ts 2.5 a visca felan alıyor mesela visca alabilirdik
dert sayfası değil kardeşgelir çöker yalnızlıklar
dört yanımda taş duvarlar
zindanım olur geceler
kurşun gibi bu gönlüme
dert yağdırır dertlerime
düşmanım olur geceler
var olanla öyle mi?
yokha ? Diğil dedik ya !!!
o 15 kere topla buluşma olayı doğru değil bu arada 32 imişCica pasif bir karakter. Normalde değildi burada mı öyle oldu? Sanmıyorum.
6.5 verdiğin adam maaşı 1 bile olsa 5 senede 12 m euro eder, ee bu adamın da maç koparacak adam olmasını beklersin zira beklemelisin de.
TS maçındaki gibi 15 kez topa değip 10u isabetli pas atıyorsa bu adam Messi olsa bir işimize yaramaz. Özellikle onun bölgesinde baskın bir karaktere ihtiyaç var ki öncelik olan Stanciu için bile 6 vermek sorgulanırken Cica'yı sözleşmesi normalde bitmiş ve haziranda uzatmışken yüksek bonservis verip aldık, istiyorsak beleşe de bağlanabilirdi önceden.
Benim demek istedigim o paralara, daha yetenikli daha iyi liglerden genc oyuncu alabilirdik, okadar. Zaten para yok kasada okadar para rumen liginden oyunculara kolay verilmez. Ama sonucta bizim oyuncularimiz tabiki destekliyecem ve Insallah iyi yerlere gelirler basarili olurlar.kumaşını gösterir + gösterdi ✓
sorumluluk alır - gösteremediler ki karakter adaptasyon bir sürü etken var topçu böyle olamlı diye basmakalıp ezber yorumlarla anca oyuncu kaybedilir.
bilemiyorum kim alınırdı vs bizim ordaki pazara girmemiz kadar mantıklı bir şey yok onu biliyorumBenim demek istedigim o paralara, daha yetenikli daha iyi liglerden genc oyuncu alabilirdik, okadar. Zaten para yok kasada okadar para rumen liginden oyunculara kolay verilmez. Ama sonucta bizim oyuncularimiz tabiki destekliyecem ve Insallah iyi yerlere gelirler basarili olurlar.
Abartı bir yorum özellikle bu kısımlarda. Cica'nın özellikle pas alışverişinde çok daha aktif olduğu , gol bölgelerine çok daha fazla girdiği ortada. Hepimiz maçları izledik gerçekleri eğip bükmeye lüzum yok. Şu sövüldüğü haliyle bile az daha bitirici olsa 10 golü vardı şimdiden. Sorumluluk kısmında da geldiği dönemkinden çok daha geride çünkü ortadaki pas trafiğine daha fazla dahil oluyordu. Morutan keza öyle. Adam geçme konusunda çok daha cesurdu o da sindi takıma uyup. Zaten olmuş adam alamazsın , bu adamların sorunlarını çözüp sen geliştireceksin. Balkanlar dışından potansiyelli genç getiremezsin , oradan alıp değer katmak zorundasın. Nasıl Kerem'e çıkarken basit top kaybı yapmaması zamanla öğretildi Morutan'ın ve Cica'nın devamlılık problemleri de bir şekilde çözülür. Çok kolay değersizleştiriyorsunuz topçuları.yüksek başlayıp düştükleri düşüncesi doğruyu yansıtmıyor bence.
ben bu oyuncularda düşüş görmüyorum çünkü yükseldikleri bir dönem olmadı.
Biz bu adama 6,5 m € verdik kral . Futbolun temel hareketlerini 1 m€ luk adamda biliyor.Önünde ve arkasında iyi adam olursa cicanın daha iyi olacağını düşünüyorum. Futbolun temel hareketlerini, tek pası biliyor. Sorumluluk verip çekingenliğini ortadan kaldırmak lazım.
Fenerbahçe'nin toplam borcu 5 milyar 977 milyon TL olarak açıklandı.