Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.272
- 7.160
- 2.358
Titrekhe-man'in bindigi kaplanın adı neydi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Titrekhe-man'in bindigi kaplanın adı neydi?
Noldu Recep transfer mi var yoksaallahım gol
Binerken Atılgan inince Titrekhe-man'in bindigi kaplanın adı neydi?

titrekhe-man'in bindigi kaplanın adı neydi?
içimden geldiNoldu Recep transfer mi var yoksa
Transfersizlikten en sonunda forum birbirine girdi.

futbol bilgisi ve edebiyati dersini kaca veriyosun öğrenelim senden? Bu takim kimlere sampiyon oldu diyip dogucan gibi adamları isteyen biri de demesin yav başkalarına futbol bilgisi kıt falan diye. Düldül, şaban diye hakaret edince de kendini çok üstün sanıyorsun herhalde? Bu kadar kudurmana gerek bir şey de demedik sanarsın onur kırıcı harekette bulundukfutbol bilgisi kıt olanlara laf anlatmaktan forumun hard diskini ders niteliğinde msjlarımla doldurdum ama her sene yeni tipler geliyor şimdi de takımını ve ismini beğenmediği topçuları istemeyen herifler var . ha bi de adam sanıyo ki transferleri ben yapıom ben maç izlerken kafama göre post atan bir vatandaşım gelip benim msjıma muhalefet etmesine gerek yok transferi ben yapmıom. kreş öğretmeni gibi bu tip basit hakikatleri bazılarına öğretmek gerekiyor
Kg bekliyoz yazdigina bak modumiçimden geldi
Reis 8 değil yav, olursa 6 alternatifi olur renktaş. Dediğim Erick-Reis 6, Cica-Berkan 8, Halil-Taylan 8.5-10 gibi.Adam stoper renktaş hadi bir nebze 6 oynayabilir belki de ne 8 i yahu 1.98 boyunda biri ne kadar çevik ve hızlı olabilirde 8 numara bile oynayabilecek olsun en fazla donk gibi 6 oynar.
Netflix'te yeni bölümleri var renktaşBöylece forumun dinozorları da belli oluyor. Yeni nesil ne bilsin He-man’ı.?
futbol bilgisi ve edebiyati dersini kaca veriyosun öğrenelim senden? Bu takim kimlere sampiyon oldu diyip dogucan gibi adamları isteyen biri de demesin yav başkalarına futbol bilgisi kıt falan diye. Düldül, şaban diye hakaret edince de kendini çok üstün sanıyorsun herhalde? Bu kadar kudurmana gerek bir şey de demedik sanarsın onur kırıcı harekette bulunduk
boş atmışsın konuyu savurup kaçıp gitmeyeceksin herhaldeyazdığın şeylerin cvbını verdiğimi düşünüyorum uzatmağa gerek yok doğucan fena topçu değil konuyu burda kapatıyorum iyi günler
O zaman yeni nesil de bilir.Netflix'te yeni bölümleri var renktaş
Yakın zamanda da sineması yapılacakmış
boş atmışsın konuyu savurup kaçıp gitmeyeceksin herhalde
yeni nesil bundan biliyor He-Man iO zaman yeni nesil de bilir.
düldül, behzfart, şabanistediğimi yapmakta hürüm