Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Var diyene rastladim ama yok diyene daha rastlamadim 😁
Emin degilim, KAP'a bakmak lazim
Charleroi'nin sitesinde transferi duyururken satın alma opsiyonuyla kiralandı diye yazmışlar. Varmış opsiyon o zaman. Biz KAP bildirimi yapmamışız, sadece tweet atmışız gördüğüm kadarıyla.

1644073731844.webp

Bu arada bende Halil’in gomisin arkasında başarılı olabiliceğini düşünenlerdenim gomislw birlikte gol atar Halil tek kalınca eziliyor fakat Gomis sayesinde ön alanda baskı yapıp gol atabilir dönen toplarda vs şöyle bi sistem nasıl olurdu acaba

Pena
Semih Nelsson Marcao
Boey Pulgar Robson Cicaldau Kerem
Halil Gomis

Hem savunma yönümüz hemde hücum yönümüz iyi olur bence orta saha direncimiz yüksek olur

Zagreb bence imkansiz. Ispanyol veya Alman gelmesin de. Leverkusen'e filan dayanamayiz. Işte onun icin Gedson'u cok istiyordum. Berkan'in filan kaptirdigi toplarla Leverkusen'e dayanamayiz. Gerci onlar 1. oldu.
Oradan Braga, Oly, Rangers kabulum.
Allah fb bali nasip etsin,avrupada zaten iyiyiz,eksikler de tamamlandi sayilir.boey dondu,pulgar ve gomis var.biraz iyi oyun ve sans ile yari final yaparsak offff,ben her türlü totemi yaparim kupa icin😍

Bu robson reis israri nedir anlamadim, takima acilen 8 lazimkene stoper almak? Reis 6 Pulgar 8 mi olacak acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt