- 3 Haziran 2015
- 56.834
- 65.992
- 4.143
Nedir Bu tantana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Charleroi'nin sitesinde transferi duyururken satın alma opsiyonuyla kiralandı diye yazmışlar. Varmış opsiyon o zaman. Biz KAP bildirimi yapmamışız, sadece tweet atmışız gördüğüm kadarıyla.Var diyene rastladim ama yok diyene daha rastlamadim
Emin degilim, KAP'a bakmak lazim
Allah fb bali nasip etsin,avrupada zaten iyiyiz,eksikler de tamamlandi sayilir.boey dondu,pulgar ve gomis var.biraz iyi oyun ve sans ile yari final yaparsak offff,ben her türlü totemi yaparim kupa icinZagreb bence imkansiz. Ispanyol veya Alman gelmesin de. Leverkusen'e filan dayanamayiz. Işte onun icin Gedson'u cok istiyordum. Berkan'in filan kaptirdigi toplarla Leverkusen'e dayanamayiz. Gerci onlar 1. oldu.
Oradan Braga, Oly, Rangers kabulum.
ağlamaNedir Bu tantana
Nedir Bu tantana
?onu cekme bunu cek
Para cezası mi avrupada men mi
Benim istedigim 2 orta saha 1 kanat idi. Avrupa'da Mustafa ile devam edip ligde GomisAllah fb bali nasip etsin,avrupada zaten iyiyiz,eksikler de tamamlandi sayilir.boey dondu,pulgar ve gomis var.biraz iyi oyun ve sans ile yari final yaparsak offff,ben her türlü totemi yaparim kupa icin![]()
Diagne nin lisans hala duruyor