- 1 Mayıs 2018
- 57.600
- 48.369
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
white horseadmiriim aksam hangi viskiye yudumlayacaksiniz
Aksine forumda niye bu kadar hücuma dönük 8 ısrarı var ki?Bu robson reis israri nedir anlamadim, takima acilen 8 lazimkene stoper almak? Reis 6 Pulgar 8 mi olacak acaba?
Bizde oyuncuyu yukarı çekecek oyun da yok.Şans yaver gitse 3-5 maç daha fazla kazanırsın ancak oyuncu kazanmak için oyunu da kazanmamiz gerekirdi.Burda da teknik heyet becerisi devreye giriyor ve de kısır döngümüz başlıyor.Kadro mühendisliği yapamadığımız için (8 kanat oyuncusu var bir tane defansif orta saha yok örneğin) de bu sefer sorun kronikleşmiş hâle geliyor ve de şampiyon olamadığımız yıllar hiç yoktan artıyor.Yapilanmayi devre arasında becerebilseydik seneye iddialı olabildik ancak yine seneye 2,3 orta saha,bek,stoper, kanat aramaya devam edeceğiz.Eğer geçen sezon şampiyon olup bu sezon sadece Ztk yapıp ilk beş içinde olsak ve zaten AL tur geldi açıkçası başarı sayılırdı zaten. Öyle toplama bir kadro yapıldığı için. Büyük takım taraftarlarında gerçekçi bakıp hep diyorum sabır yoktur. Şampiyon açlığı daima vardır. Bizim için üç sene kupasız bir ara çok ama çok fazla. İşte o sebeple daha çok eleştiriliyor takım. Bizimkiler sadece maaş konusunu dikkate almış. Ama misal yüklü maaş verdiklerimiz elden çıksaydı belki yerlerine gerçekten daha iyisini de alıp bu seneyi de çevirebilirdik. Takımda öyle bir oyuncu yoktu. Misal poldi olsun, sino olsun, muslera olsun yani tek başına kupa getirmiş winner adamlardır. Şu an öyle patlamalı bir ismin bile olmaması bizi düşürdü. Düzenli oyun, istikrarlı bir kadro, her maç artan bir oyun stili ve en önemlisi özgüven açısından kazanma alışkanlığı oluşmadığı için ne yazık ki potansiyeli olsa bile bize yansıyan bu. Ama şu mentalite de şu da bir gerçek, bazı futbolcular küçük, daha böyle baskısız kulüplerin topçusudur. Bizden giden birkaç ismin belki de performansına etki eden şey bu da olabilir. Burada olmak zorunda gibi mecburiyet var sonuçta. Olmazsa sonuçları aşağı yukarı belli.
Galatasaray tarihini okumaya yeni mi başladın reis?robson reis galatasaray tarihinin en gereksiz transferi
Yokbahtiyar olmak için bir sebep ihsan eyle ya rab
8 bekliyorsunuz ama ben sanmıyorum 8 alınacağını.cica ve berkan var.bizim bence ihtiyacımız yedek bi 6 no.
Bir nevi cift ön libero önlerinde Cica gibi mi? Olmaya olurda ozaman Reis neden geliyor? Stoper adami oraya düsünüyorlarsa tuaf bir durum. Yok süpriz bir sekilde yabanci bir stoper simdi gidecekse ozaman gelmesi mantikliAksine forumda niye bu kadar hücuma dönük 8 ısrarı var ki?
Dizilişte 6 - 8 - 10 yerine 6 ve 8 yanyana oynayacaksa hem 6'ya hem de arkasını yedekleyecek adama ihtiyaç olacak. İlla Reis demiyorum ama iki mevkiyi de oynayabilen adam daha elzem sanki.
Bu hakan her akşam neden ne içtiğini soruyor abiwhite horse
O büyük ihtimal men bekliyor ki umarım uefa bunca zamandır yaptığı esnekliklere yine devam eder dediPara cezası mi avrupada men mi
Tehlikeli biriBu hakan her akşam neden ne içtiğini soruyor abi
Karaciğeri mundar etme başkan hergün icmewhite horse
robson instagram biosuna youtube skills videosunu koymuş zahmet edip aramayalım diye
Pulgar oyun kurucu biri galiba; still olarak Pirlo gibi 6 numara. Yanına daha defansif birini istiyor olabilir.Aksine forumda niye bu kadar hücuma dönük 8 ısrarı var ki?
Dizilişte 6 - 8 - 10 yerine 6 ve 8 yanyana oynayacaksa hem 6'ya hem de arkasını yedekleyecek adama ihtiyaç olacak. İlla Reis demiyorum ama iki mevkiyi de oynayabilen adam daha elzem sanki.
Karaciğeri mundar etme başkan hergün icme
İçmeyip de napalım Barış