Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İspartaya elektrikten once elektrik faturasi gitmis diyorlar

1644075591206.webp

Bir nevi cift ön libero önlerinde Cica gibi mi? Olmaya olurda ozaman Reis neden geliyor? Stoper adami oraya düsünüyorlarsa tuaf bir durum. Yok süpriz bir sekilde yabanci bir stoper simdi gidecekse ozaman gelmesi mantikli
Reis ön libero oynayabiliyor bildiğim kadarıyla. Keza marcao da.

90dk izlemedim ama videolarda gördüğüm kadarıyla boyuna rağmen ayağı temiz Reis'in. Önde sırıtmaz gibi. Boy sorunumuzu da çözecektir üstelik.

Tabii adamın içinden cihan çıkar, bir şey diyemem. :)

Oynayabiliyor ayrı oranın adamı ayrı. Öyle Taylan da oynuyordu Berkan da 8di Cica da merkez adamıydı.

2010 ekim gibi gelmistim ben foruma.yasca cok kucuktum ama foruma gelmeden önce bu foruma disardan baktigim vakitler geldi aklima.keita transferinda forumun şaşırdığını hatırlıyorum,sabahti saat 10 gibi.once webaslana,sonra buraya bakmistim.videodan herkes tav olmuştu galiba

robson reis videosuna baktım,tam bi ahtapot ,tereyağından kıl çeker gibi alıyor topları,saha görüşü gayet iyi ,hava toplarının hakimi ve ayağına çok hakim.kolay kolay bulunmaz ayağına hakim istediği yere uzun ,kısa farketmeden ayağa teslim pas atıyor,hız konusunda pozisyonlar yoktu diye hızlımı değilmi bilmiyorum.liderlik vasfı var mı onuda bilmiyorum.

vandijkin 2 gömlek altı diyebilirim.van dijck firikik atabiliyor ,ve duran toplarda skorer oyuncu.yanlız bu reistede ayak var yani ve hava toplarına çok hakim oyuncu,yani çalışırsa bunları yapabilir.gerçekten ayağına hakim bi oyuncu ve defansif olarak hava toplarını alıyor.bu özelliklerini skor olarakta çalışırsa bayaa bayaa yapabilir.

şunu eklemeyi unutmuştum ,pozisyon alma bilgisi var sezgileri var ,yani ne yapacağını bilerek oynuyor görüntüsü var.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt