Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.562
- 20.863
- 2.233
Bilmiyorum ama 22 yasindaki adamin 12 maci var. Ancak ucretsiz gelirse denenir. Gorelim bakalim, belki basinin ve Twitterin uydurmasiBir bana bir size mi yapacak acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum ama 22 yasindaki adamin 12 maci var. Ancak ucretsiz gelirse denenir. Gorelim bakalim, belki basinin ve Twitterin uydurmasiBir bana bir size mi yapacak acaba?
cica konusunda son kez yazmak istiyorum,pasif bi oyuncu değil futbol anlamında değil ahlakından dolayı bazı durumlarda kendini geri çekiyor,bu adam geldiği takımın %37 lik gücüymüş ,bu takımın beyniymiş demektir,pasif adam bunu yapamaz.bu adam doğru şekilde oynatılmadı ,doğru bi oyunumuz bile yoktu çünkü.geneldede defansa yakın oynatıldı.bu çocuk bi sistem oyuncusudur ve en önemlisi takımın beyni olacak kapasitesine sahip.
bu çocuktan verim alacaksan ona takımın beyni sensin diyecen ve topu ona teslim edip diğer oyuncularada ayak uydurun diyecen.bu çocuk dortmunda ,sevillada ,ajaxta felan çok güzel oynar.
Oralarda bazı oyuncular çok geç başlayabiliyor adı duyulmamış adam bir anda A takim kadrosunda buluyor kendini 22-23ünde topcu olan cok adam var. Campos olunca insan bir diyor herhalde bir şeyler vardır bu adamda diyeBilmiyorum ama 22 yasindaki adamin 12 maci var. Ancak ucretsiz gelirse denenir. Gorelim bakalim, belki basinin ve Twitterin uydurmasi
Iyi de 1.5 2 milyon vermek makul mu? 1.96 stoper de istese de hizli olamazOralarda bazı oyuncular çok geç başlayabiliyor adı duyulmamış adam bir anda A takim kadrosunda buluyor kendini 22-23ünde topcu olan cok adam var. Campos olunca insan bir diyor herhalde bir şeyler vardır bu adamda diye
% 100 manyağız üstadKendini katiyor musun bu Şizoların icine
Botman olur demiyorum tabii ama onu da Ajax alt yapıdan almıştı Lille'eBilmiyorum ama 22 yasindaki adamin 12 maci var. Ancak ucretsiz gelirse denenir. Gorelim bakalim, belki basinin ve Twitterin uydurmasi
Bilmiyorum renktaş adamı o yüzden bir şey diyemem.Iyi de 1.5 2 milyon vermek makul mu? 1.96 stoper de istese de hizli olamaz
romanya liginin bizden düşük olduğu konusunda haklısın ama cica baya romanya ligi üzerinde bi oyuncuymuş ki orta sıra bi takımın performansının neredeyse yarısına sahipmiş buyüzden.adam resmen bi takımmış yani.bizdede kötü değildi ,sadece dediğim gibi bi oyunumuz yoktu ve genelde defansif oynatıldı ,ayak uyduran olmadı ,son dönemde takımda rezaletti o da coronadan döndü.Romanya liginin seviyesi de önemli. Biz ne kadar iyi bir lig degilsek de orası bizim 3.lig gibi. Orada yapıp burada yapamaması normal.
Bemce Frey bu ligde iş yapardı, kullanamadılarCampos'tan Comolli gibi 1 veya 2 tane Frey transferi bekliyorum. Robson ilk aday gibi
Tecrübe dedigimde büyük ligde birşeyler başarmış biri 26 27 yaşında ukrayna macar liginden biri değil.
Zaten biz ayrintida boğulduk takım kötü değil ama eksik tecrübeyi geçtim bazı mevkiler boş.
son gelismelir nedir
Serdar Dursun bile is yapti ama gercekten cok cok cok cok kotu futbolcuBemce Frey bu ligde iş yapardı, kullanamadılar
çocuk savaşıyor,coronadan döndü ikincisi takım berbat üçüncüsü takım kondisyonu bile yok,takımdaki tüm oyuncular geri gitmiş ,gs ligde 16. sırada kim ne yapıyorki kimin nerde oynadığı belli ki cicadan bişey bekliyim.adamların zaten kondisyon eksikliği var ve bu çocuk ekstradan korona olmuş ve takımın diğerlerinden daha az kondisyona sahip.Sahada bir şeyler yapsa tamam diyeceğim. Hiçbir şey yapmadığı halde nasıl bu kanıya varabiliyorsunuz. Top ilerideyken geride, gerideyken ileride olan adamın mı pozisyon bilgisi var. Her seferinde topa uzak noktada kalıp saklanmak mı beyinle oynamak oluyor. Takımın orta sahasındaki en büyük problem Cicaldau. Taylan ve Berkan yetersizler ama bir şekilde mücadele halindeler Cicaldau hiç yok.
Ekli dosyayı görüntüle 150447@Hayri Cund yalan olmaz bende
Renktaş olumlu bakmaya çalışıyorsun da abi adam mücadele falan da etmiyor yahu ne yapıyor? Berkan’a da mücadele koşu diyorlar ne şiddetli koşusu var ne adam akıllı kesip aldığı toplar var. Milletin peşine sağa sola dönüp duruyorçocuk savaşıyor,coronadan döndü ikincisi takım berbat üçüncüsü takım kondisyonu bile yok,takımdaki tüm oyuncular geri gitmiş ,gs ligde 16. sırada kim ne yapıyorki kimin nerde oynadığı belli ki cicadan bişey bekliyim.adamların zaten kondisyon eksikliği var ve bu çocuk ekstradan korona olmuş ve takımın diğerlerinden daha az kondisyona sahip.
mücadele ediyor bence,sadece takım öyle bi durumdaki kafası kesik tavuk gibi napacağını naptığını tam bilen yok,moral yok kondisyon yok birbirine yardım etme yok ,kaos var .Renktaş olumlu bakmaya çalışıyorsun da abi adam mücadele falan da etmiyor yahu ne yapıyor? Berkan’a da mücadele koşu diyorlar ne şiddetli koşusu var ne adam akıllı kesip aldığı toplar var. Milletin peşine sağa sola dönüp duruyor
Botman ağır ise olabilir. Çünkü bu Reis video da göründüğü gibi ise tank kadar ağır.Botman olur demiyorum tabii ama onu da Ajax alt yapıdan almıştı Lille'e