Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cicaldau'nun kendisi kaç numara da 8 numaraya ihtiyaç duyuyoruz ? Cicaldau akışkan madde gibi kendisine rol, mevki, görev tanımlanamıyor. Nasıl eleştirsek yeri, pozisyonu, görevi yanlış diyorlar olmaza etrafındaki oyuncular bozuyor deniyor.
Etkili 8 ile yan yana da oynar 10 numara da oynar. Etrafında kim var ki bozuyor orayı anlayamadım

Santos’lu taraftarlarin Robson hakkinda yaptiklari yorumlari okudum da cok agir oyuncu diyorlar. Ozornwafor ve Robson ikisi de agir oyuncular, biz savunmayi kaleden uzak tuttugumuz icin bu iki stoper bize gore degil. Luyindama da sakatliktan sonra o eski hizini kaybettigi icin cok elestirilmisti.

Ozornwafor scout transferiydi, Robson ya scout transferi ya da Campos’un ekibinin onerdigi isim. 1.3 milyon euro buyuk bir yatirim degil ama bize daha farkli profil lazim.

Bu konuda yönetimimi eleştiriyorsun gerçekten asıl tepki TBF'ye olmalı. Hatta bu açıklama bile Tbf'ye tepki olsun ve taraftarın bu gücünü kullanarak sağlık bakanlığı vs. ile maçı ertelenmesini sağlamak. Tabi yönetim şu sıralar Galatasaray taraftarının Galatasaray'ı desteklediği değil de köstek olduğunu unutmuş. Galatasaray'ın masa başında asıl gücünü düşüren taraftarıdır. Spor kulüpleri başkanları masa başında gücünü taraftarından alır. Bjk, Fb'nin masa başında güçlü olmalarının sebebi böyle konularda yönetimlerini sevmeseler, yönetime istifa deseler bile ilk önce Tfb- Tff'ye tepki göstermeleri sonra yönetime dönmeleri ama bizim taraftarımız tam tersi yönetimi sevmiyorlar ya Galatasaray aleyhine bir şey olsa da yönetimin daha da üstüne gitsek. Bu yapılanların zamanında Terim'i saçma- yanlış eleştirenlerden bir farkı kalmadı artık.
Haklısın renktaş ama sıkıldım.

27 Aralık’tan bir haber

Geride bıraktığımız hafta sonu Pınar Karşıyaka ile oynaması beklenen maç da Covid-19 kaynaklı ertelenen Büyükçekmece Basketbol'da 6 oyuncunun karantinada olması nedeniyle önümüzdeki hafta sonu oynanması planlanan Fenerbahçe Beko maçı da ertelenmiş oldu.

Aynı şekilde 6 pozitif olduğu için ertelenmiş. TBF ve TFF’nin canı cehenneme ama şurada emsal varken bize ulaşmaması gereken bir mevzu. Rahmetli Cengiz’i bu konularda çok eleştirmişken tek tarafa odaklanamıyorum. Ben burada TFF diye bağırırken Nihat Abi demesi beni buraya itti. Konuşursam yer yerinden oynar deyip konuşmamasından sıkıldım. Üst üste kaç hafta doğradılar hatırlamıyorum bile. Divan kurulunda boşverin bu işleri diyen büyükler var. Onlar hakkımızı aramıyor ben neden bu saatten sonra arayacağım?

Santos’lu taraftarlarin Robson hakkinda yaptiklari yorumlari okudum da cok agir oyuncu diyorlar. Ozornwafor ve Robson ikisi de agir oyuncular, biz savunmayi kaleden uzak tuttugumuz icin bu iki stoper bize gore degil. Luyindama da sakatliktan sonra o eski hizini kaybettigi icin cok elestirilmisti.

Ozornwafor scout transferiydi, Robson ya scout transferi ya da Campos’un ekibinin onerdigi isim. 1.3 milyon euro buyuk bir yatirim degil ama bize daha farkli profil lazim.
Yok yav ağır değildir sen campostan iyimi bilecen. Belki buraya gelince hız kazanır.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Asıl problem yabancılarda yerli kadromuz lige ve milli takım havuzuna göre iyi. Yerli oyuncular düşük kapasiteli ama daha iyisi yok oyuncu havuzu dar. Yabancı haklarımızı çok daha iyi kullanmalıydık.
Suan 15 yabancimiz var; 1 Muslera 2 Diagne 3 Babel 4 Feghouli 5 Omar bunlar canli ceset
Luyindama, Ozornwafor ve Sekidika kirada
Yedlin gönderildi

Yabancilarin %50si verimsiz. Kalan %50si yeteneginin cok altinda oynuyor...

bizim kadar stoper meraklisi bir kulüp daha yoktur. transfer yapacaksan sen önce orta sahaya yap. yabanci oraya lazim. marcao'yu satarsan gidip abdülkerim'i cözmen lazim konya'dan. kalede ve defans 4lüsünde bir yerli olunca tffnin kumpaslarini bertaraf edersin. nelsson'u satarsan kaan ayhan'i alirsin.

caglar, merih ve ozan'i alamayacagimiza göre malzeme belli, isimler belli. sol bekte ömer bayram, orta sahada taylan izleyecegime stoperde abdülkerim veya kaan izlerim. 4 yerli oynatmak zorundayken kaleciyi ve defansi full yabanci yapamayiz.

#SICAKGELİSME : PSG'de teknik direktör Pochettino ile yıldızı barışmayan ve mutsuz olan Leo Messi, eski hocası Domenec Torrent'le İstanbul'da tekrar biraraya gelmek istiyor.

Messi'nin eşi Antonella da İstanbul'da yaşamak istiyor, Paris'te çok mutsuz..
#Galatasaray #LeoMessi #DomenecTorrent #PSG

kolpa dediğin böyle olur , Facebook'ta bı sayfa paylaşmış, Twitter kolpacilarina nazire

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bizim kadar stoper meraklisi bir kulüp daha yoktur. transfer yapacaksan sen önce orta sahaya yap. yabanci oraya lazim. marcao'yu satarsan gidip abdülkerim'i cözmen lazim konya'dan. kalede ve defans 4lüsünde bir yerli olunca tffnin kumpaslarini bertaraf edersin. nelsson'u satarsan kaan ayhan'i alirsin.

caglar, merih ve ozan'i alamayacagimiza göre malzeme belli, isimler belli. sol bekte ömer bayram, orta sahada taylan izleyecegime stoperde abdülkerim veya kaan izlerim. 4 yerli oynatmak zorundayken kaleciyi ve defansi full yabanci yapamayiz.

Orta saha ve hucum komple yabanci olmali

#SICAKGELİSME : PSG'de teknik direktör Pochettino ile yıldızı barışmayan ve mutsuz olan Leo Messi, eski hocası Domenec Torrent'le İstanbul'da tekrar biraraya gelmek istiyor.

Messi'nin eşi Antonella da İstanbul'da yaşamak istiyor, Paris'te çok mutsuz..
#Galatasaray #LeoMessi #DomenecTorrent #PSG

kolpa dediğin böyle olur , Facebook'ta bı sayfa paylaşmış, Twitter kolpacilarina nazire

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nöbet in kapatılma vakti geliyor yavaştan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt