- 1 Mayıs 2018
- 57.579
- 48.353
- 3.873
o herif evinin anahtarını bulamaz
evlat kontejanindan 2012 de scout olmus 10 sene kulupte ama ciddi kar yaptimiz oyuncu sayisi sadece garrye sayiyom
10 sene maas + beles maclar hic birsey yapmayarak
guzel hayat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o herif evinin anahtarını bulamaz
Daha çok söylemek istediğim cok ucuza da World Class ya da bir tık altı oyuncular bulunup, yetiştiriliyor ahberdim. Robson u tanımam etmem.
Zor tabiAskıya neden alınıyor ki? Gördüysen bir ışık al yaz için, aldık biz bu arkadaşın tapusunu, yazın bizimle olacak demek zor mu
Benim söylemek istediğim o seviyeye yükselecek oyuncuyu bulabiliyorsun bizim için bile ucuz denilecek sayılara. Robson bilmem kimdir ama bulunuyor.Emrahcım verdiğin örnekler radikal örnekler, teammüllere aykırı yani, her yıldız oyıncunun tabiki bi başlangıç noktası fiyatı olacaktır ama kaçından kaçı yıldız olmuş! Bi de o paralar 10 15 yıl öncelerin paraları.
Kendi kendimize bariyer çıkartırsak zor olur tabiZor tabi![]()
Robson reis,munetsi,salih özcan![]()
O akıl yok bu yönetimde, beceri 0.Askıya neden alınıyor ki? Gördüysen bir ışık al yaz için, aldık biz bu arkadaşın tapusunu, yazın bizimle olacak demek zor mu
Bosuna bekleme.Son dk gelismesi bekliyorum ben,tetikte olalim![]()
sanki sıkıyor ahberdlisans çıkmama diye bişi yoktu hani
yakoub
tutan yok emrah bey basın engeliSeni engellemek istiyorum
yola gelmiş güzel
Yapamıyorum işte askldjasdtutan yok emrah bey basın engeli