Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spor dunyasindan 3 ismi gordum su ana kadar.2016 ekimde cuneyt tanmani kanal d binasinda,aralik 2016 dada harun erdenay ve ugur melekeyi bagdat caddesindeki divan pubda görmüştüm.Hic futbolcu gormedim😲

Torrent 8 numara transferi istemedi bence. Transfer doneminde 8 numara icin hic isim yazilmadi.

Kafasindaki orta saha rotasyonu muhtemelen bu sekilde:

- 6 numara:
Pulgar
Taylan

- Sag ic:
Cicaldau
Feghouli
Morutan

- Sol ic:
Berkan
Kilinc

Morutan’in takiminda sag ic oynadigi maclar var. Feghouli de buyuk ihtimal kanattan cok orta sahada oynar ayni cezayir milli takiminda oldugu gibi. Kilinc ise Terim doneminde sol ic olarak oynadi.

Bu transfersimo nerelerde,lan transfersema twit at

Cidden yokmu şöyle ucuz yollu Hamit Sneijder Podolski’ givi mesafe tanımadan vurucak bi adam ya yıllardır bunun sorununu çekşyoruz böyle bi adamımız olsa rakip korkudan gelemez üstümüze

Torrent 8 numara transferi istemedi bence. Transfer doneminde 8 numara icin hic isim yazilmadi.

Kafasindaki orta saha rotasyonu muhtemelen bu sekilde:

- 6 numara:
Pulgar
Taylan

- Sag ic:
Cicaldau
Feghouli
Morutan

- Sol ic:
Berkan
Kilinc

Morutan’in takiminda sag ic oynadigi maclar var. Feghouli de buyuk ihtimal kanattan cok orta sahada oynar ayni cezayir milli takiminda oldugu gibi. Kilinc ise Terim doneminde sol ic olarak oynadi.

Barkley deniliyordu bir ara.. muhtemelen 1 orta saha aliriz dediler o da 6 no seçti yoksa 8 isterdi diye dusunuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt