Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben gecen sezondan beri burada yazdim hatta sampiyonluk macina halil yerine mohamed ciksaydi biz sampiyonduk dedim ama kör olanlar gitti tekrar aldi gol falan da yok ortada. Ayrica genc oyuncu yasli oyuncu diye bir sey yok yetenekli mi degil mi diye bir sey var yetenek varsa örnek eren cikarir gosterir hata yapar ama dersin ki bu cocuk atiyor gelisiyor halilde 1 gram gol yetenegi yok

tamam doğru yetenek diye bir şey var, pek tabi ki ama bu sonradan çıkmaz ortaya, doğduğunda vardır.

Yunus' u örnek alalım ? şimdiye kadar oynadığı her maçta, vitaminsiz, bu topçu mu diye diye adam geçen sene kaçarak gidip 2. ligde oynadı mı, evet. bu sene o vitaminsiz diyenler, küfürler ediyor, bu adam gider mi diye. dün yeteneksizdi Adana' da mı yetenek yüklendi bu adama ? Yoo doğuştan yetenekliydi ama bu taraftar yeteneğini göstermesine izin vermedi. 15. dk' da bir oyuncunun iyi mi kötü mü olduğuna karar veren muhteşem gözler var artık. Sorsan bırak topu, pet şişeyle bile top oynamamıştır.

Sonuçta istediği kadar yetenekli olsun, genç oyuncu bir hata yaparsa, tüm özgüveni sosyal medya yüzünden yok oluyor. Çünkü kendilerini profesör sanan, yolda görse imza isteyecek klavye teknik direktörleri hemen yok etmeye oynuyor.

Hep dedim iyi ki UEFA aldığımız zaman sosyal medya yoktu, Bülent Korkmaz, gelene gidene dümdüz vuruyor diye topçu değil, Hagi kırmızı gördü diye hain ilan edilirdi.

vaybe, adamlar 10 kişi ile kedi fare gibi oynadılar bizimle, bu takımı gomiste kurtaramayacak, adamlar hakeme itiraz ederek sadece 5,6 kez topu bizden aldılar, bizde bir Allah'ın kulu hakeme itiraz bile etmiyor, tam bir PTT takımı olmuşuz, 1 puan yemin ederim çok büyük lütuf, abartısız nelson hariç herkes şutlanmalı yazın bu takımdan

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu takima tudor lazim gerektiginde döve döve söve söve oynatmali.

tek oyuncu ile cözülecek bi durumda degiliz gibi

80 Dakika ne bekledi acaba değişiklik için. Yazık be koskoca Galatasaray ne halde. Ne hors var, ne isyan var.bişey değişmedi aksine geri gidiyoruz bu oyun için Guardiolanın Necatisini getirmeye ne gerek vardı.

mümkünse hakikaten 8 lazım - Berkan ve Taylan oynamamalı bizde. hakikaten oynamamalı.
Cica yerinede morutan'ı denemeye başlardım - Cica her ne kadar arkası kötü tamam ama sorumluluk almıyor hiç.

Pulgar'ın yanına driblingi olan, soğuk kanlı ve sert bi adam lazım. Şu Gagliardini o işi yapabilir gibi sanki.

Avrupada grubtaki diger takimlar okadar lesti ki bu orta saha ile lider olduk. Birde taraftar cocskulu dolu stad futbolda ne kadar önemli oldugunu birdaha anladik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt