Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha alalım istiyorum ama yabancı orta saha alırsak defansın solunda Ömer oynayacak işte bu ihtimalden ötürü orta saha transferine çok sevinemem herhalde.

Bu gün 3. doz aşımı oldum sonra da uyumuşum. 1 puan almışız. Yeni transferler nasıldı? Takımda bir gelişme var mı? Kayseri- Göztepe- Rize'de9 puan yapar mıyız?

yahu ortasaha almakla bitemez bu iş. sadece kerem'in olduğu kanattan mı oynayacak bu takım, sağ kanat bomboş. rakip takımlar tek bi yere önlem alsalar elin kolun bağlı zaten. onu da geçtim şuan başımızda bulunan hoca, ft'nin en formsuz halinden daha da kötü. futbolla yeni tanışmış sanki yıllarca su topuyla falan ilgilenmiş. yok abi bi cacık olmaz

Bu gün 3. doz aşımı oldum sonra da uyumuşum. 1 puan almışız. Yeni transferler nasıldı? Takımda bir gelişme var mı? Kayseri- Göztepe- Rize'de9 puan yapar mıyız?
Berbat oyun vardı. 1 puan şükretmelik oldu. Pena üstüne gelen topları çeldi. Ekstra bir şut gelmedi. İsmail'den iyi diyebiliriz. Ayağı fena değil. Hatası olmadı, temiz oynadı. Torrent'in berbat oyun planı, oyuncuların gamsızlığıyla bir an önce bitse dediğimiz bir maç oldu. Alanya orta sahayı paspas etti.

Evet. Bu haftanın hareketli gelmesi lazım. Yoksa kümede kalamayacağız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aylardır top görmeyen gedson asist yapmış

taylan ve berkan ikilisinin bu sezon 1 asisti var

Berbat oyun vardı. 1 puan şükretmelik oldu. Pena üstüne gelen topları çeldi. Ekstra bir şut gelmedi. İsmail'den iyi diyebiliriz. Ayağı fena değil. Hatası olmadı, temiz oynadı. Torrent'in berbat oyun planı, oyuncuların gamsızlığıyla bir an önce bitse dediğimiz bir maç oldu. Alanya orta sahayı paspas etti.
Desene Torrent sınıfta kalıyor. Oyuncu yapılarına uygun biri değil demek ki keşke Leipzig'den kovulan abiyi getirseymişiz ama 1 puanda iyidir umarım önümüzdeki maçlarda bir şekilde 3-3 yaparak bu sarmaldan çıkarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt