Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.728
- 11.805
- 1.163
Orta saha alalım istiyorum ama yabancı orta saha alırsak defansın solunda Ömer oynayacak işte bu ihtimalden ötürü orta saha transferine çok sevinemem herhalde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen ne alaka yedege direk sutlanmalila olum dur
ne alaka marcao yedeğe robson 11'e
sabote ediyor macları reisla olum dur
ne alaka marcao yedeğe robson 11'e
takıma acilen stoper ortasaha sag bek lazım
marcao yedege cekılmelı robson reis nelson oynamalı beraber
ortaya pulgar - yeni 8
boeyde sakatlanıp duruyor normal bi sag bek yeterli yerli olabilir
Ikiside sorun ama ortasaha iyi olsa yine sag tarafi feg ile idare edersin.yalnızca orta saha değil problem
takımda sağ kanat yok
abi reis nedir necidir bilen yoksabote ediyor macları reis
Haziran ayina kadar uyuBu gün 3. doz aşımı oldum sonra da uyumuşum. 1 puan almışız. Yeni transferler nasıldı? Takımda bir gelişme var mı? Kayseri- Göztepe- Rize'de9 puan yapar mıyız?
Berbat oyun vardı. 1 puan şükretmelik oldu. Pena üstüne gelen topları çeldi. Ekstra bir şut gelmedi. İsmail'den iyi diyebiliriz. Ayağı fena değil. Hatası olmadı, temiz oynadı. Torrent'in berbat oyun planı, oyuncuların gamsızlığıyla bir an önce bitse dediğimiz bir maç oldu. Alanya orta sahayı paspas etti.Bu gün 3. doz aşımı oldum sonra da uyumuşum. 1 puan almışız. Yeni transferler nasıldı? Takımda bir gelişme var mı? Kayseri- Göztepe- Rize'de9 puan yapar mıyız?
Cok dogru bir yorumcica ve berkanın orta sahada işi yok 2 transfer lazım a kalite
Desene Torrent sınıfta kalıyor. Oyuncu yapılarına uygun biri değil demek ki keşke Leipzig'den kovulan abiyi getirseymişiz ama 1 puanda iyidir umarım önümüzdeki maçlarda bir şekilde 3-3 yaparak bu sarmaldan çıkarız.Berbat oyun vardı. 1 puan şükretmelik oldu. Pena üstüne gelen topları çeldi. Ekstra bir şut gelmedi. İsmail'den iyi diyebiliriz. Ayağı fena değil. Hatası olmadı, temiz oynadı. Torrent'in berbat oyun planı, oyuncuların gamsızlığıyla bir an önce bitse dediğimiz bir maç oldu. Alanya orta sahayı paspas etti.
aylardır top görmeyen gedson asist yapmış
taylan ve berkan ikilisinin bu sezon 1 asisti var