- 14 Mayıs 2012
- 1.737
- 1.524
- 1.273
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim oynayacak onlari da yazin da bilelim o zaman yav, sanki yedekte modricler bekliyormuş gibi konusmak yersiz.İyi de adama kızılmasının sebebi niye top tüfek saldırmadığı değilki, ömer, taylan, cica ve berkana nasıl bu kadar tahammül ettiği. Bugün defansta kalmış olsak bile berabere kalmamız tamamen mucizeydi.
casper en azından sevimli hayalettiKısaca Casper
Torrent icin az bekle canSezon sonuna kadar Torrent idare eder sezon sonu Roger Schmidt tarzında üst düzey bir yabancı teknik direktör gelmeli. Campos bence planlama için çok iyi bir hamle ama Torrent'le olmaz. Bu sezonu tamamlasın illaki toparlayacak bu takım ama seneye yeni bir isim şart.
3 yerli mecburiyeti halil bile yazdım baksana..Ömer deme Renktaş Ömer yazma, vallahi benim şarterler atiyor Ömeri görünce.
Umut bozok kiralık değil mi renktasTakımda seneye olmasını istediğim iki oyuncu var.
Ofans hattında.
Boupendza yazin ayrilacakmis 3-4 milyon dolar gibi bir bedelle 1.5 milyon Euro maaş ile alınmasında sakınca görmüyorum. Birde Kasımpaşa dan hizli davranıp umut Bozok alınacaktı çok büyük yanlış yaptık şuan bı 5 milyon kapıya sıkışmış gibi gorunuyor. Bir şekilde çözmek lazım bu işi, menajeriyle haber mis yollariz yolları oynar, küme mi düşerler(burası gerçi zor) çökeriz bilemem ama bu herif muhakkak takıma katılmalı. Yerli ofans oyuncularına ihtiyacımız var.
Yav arkadaşım biz de biliyoruz yedekte modric olmadığını. Ama biri gerçekten kötüyse, elindekiyle değiştirirsin.Kim oynayacak onlari da yazin da bilelim o zaman yav, sanki yedekte modricler bekliyormuş gibi konusmak yersiz.
Bu takim oynasa oynasa
Pena
Boey Nelson marcao pva
Pulgar Cicaldau
Emre Halil. Kerem
Gomis
Oynar. O da ne kadar oynar mechul. Hamle topcun neredeyse yok. Olan topcularinin form durumlari rezalet. Kendini kenarda paralasan kim girecek oyunu duzeltecek?
Bazen valla konusmak icin konusuyorsunuz. Hadi halili degistir taylan cicaldau pulgar oyna. Baska koyacak yapacak bir sey yok. Hazmedin artik sunu da onumuze bakalim