Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O çıktıktan sonra orta yapmaya başladılar. Önceki pozisyonda kafayla çakardı.gol atamadan bitirdi turnuvayi Mostafa
2.taksit ---> florya
Neden bu adam ile basarinin gelmeyecegi cok acik? Bu adam neyi yanlis yapiyor bir soyler misin? Bence Gomis oynasin, muhammed donsun, pulvar orta sahada gorevi alsin ondan sonra elestirelim adami.kardeş torrentin gitmesiyle kalması arasında hiçbir fark yok ki, baya alakasız bi cevap küme düşme müşme ne alaka.
seneyi bitirsin ona laf yok da bu adamla başarı gelmeyeceği çok açık
Bu yusuf sarıyı ts nasıl rizeye vermiş düşman değil mi bunlar? İşin içinde yine siyaset mi var acaba
2.taksit ---> florya
Bülent Korkmaz gelseydi keşke barı takımı tanımak icin vakit kaybetmezdi . Torrent ben hiç beğenmedim . İnsan onca yıl Guardiola dan birsey kapar .kardeş torrentin gitmesiyle kalması arasında hiçbir fark yok ki, baya alakasız bi cevap küme düşme müşme ne alaka.
seneyi bitirsin ona laf yok da bu adamla başarı gelmeyeceği çok açık
Sade vatandaş olsan doğru ama orada hükümete yakın şirketlerden biri varbu riva tarla olarak mı geciyor adam 900 ev falan yazmıs neye göre yazmıs bunu bizde ev yaptırdık araziye devmet %40ını aldı yol falan diyerek
parsellemısler mı arazılerı yoksa öyle duruyor mu
böyle kolpalara ınanmayın derım parody accont ftli kapak fotosu ayrıca niyet okuyor