Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yusuf sarıyı ts nasıl rizeye vermiş düşman değil mi bunlar? İşin içinde yine siyaset mi var acaba

Riva'yı şu an sadece arazi olarak satsaydık borçları tamamen bitirirdi üstüne ciddi para kalırdı şu an ki durumda sürekli kırdırıyorlar her gelen yönetim bir şeyler için kırdırıyor sonuç olarak yerimizde sayıklıyoruz hatta daha da geriye gidiyoruz.

kardeş torrentin gitmesiyle kalması arasında hiçbir fark yok ki, baya alakasız bi cevap küme düşme müşme ne alaka.

seneyi bitirsin ona laf yok da bu adamla başarı gelmeyeceği çok açık
Neden bu adam ile basarinin gelmeyecegi cok acik? Bu adam neyi yanlis yapiyor bir soyler misin? Bence Gomis oynasin, muhammed donsun, pulvar orta sahada gorevi alsin ondan sonra elestirelim adami.

bu riva tarla olarak mı geciyor adam 900 ev falan yazmıs neye göre yazmıs bunu bizde ev yaptırdık araziye devmet %40ını aldı yol falan diyerek

parsellemısler mı arazılerı yoksa öyle duruyor mu

Hocam gel Riva elden gidiyor.
3355F54E-1E87-4D3D-A763-AF747B214802.webp

kardeş torrentin gitmesiyle kalması arasında hiçbir fark yok ki, baya alakasız bi cevap küme düşme müşme ne alaka.

seneyi bitirsin ona laf yok da bu adamla başarı gelmeyeceği çok açık
Bülent Korkmaz gelseydi keşke barı takımı tanımak icin vakit kaybetmezdi . Torrent ben hiç beğenmedim . İnsan onca yıl Guardiola dan birsey kapar .

Topu uzaklastiran kim oldu golden önce bunu cikaramadim, güzel servis yapmis rakibe orda. Alanya macinda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt