Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Şu hamsilerin Almanya'dan aldığı gurbetçi çocuğun istatistikleri süper.
58 maç 56 gol mu ne.
Biz niye böyle transfer yapmıyoruz![]()
Hoşgeldin sefalar getirdin üstad
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu hamsilerin Almanya'dan aldığı gurbetçi çocuğun istatistikleri süper.
58 maç 56 gol mu ne.
Biz niye böyle transfer yapmıyoruz![]()
Ligin ilk maçıydı ama hoca tüm yaz hazırlık maçlarında Eboue'yi sol açık Ujfa'yı sağ bek oynatmıştı. Bu maçta yenildikten sonra ulan bu işte bi yanlışlık var diyip internetten oyuncuların esas yerlerine baktı ve elinde Elmander diye bi adamın olduğunu hatırladı muhtemelenterim'in ilk maciydi 2-0 kaybettik ibb'ye
kadroyu bulunca sampiyon olduk
mustafa denizli'nin hic kimsenin kendi yerinde oynamadigi kadrosu gibi (lazio olmasi lazim)

Teşekkürler Renktaş.Hoşgeldin sefalar getirdin üstad
Ben futbol izlemeyi birakayim. Bu uslup ile ben kimseyle konusmam. Sen futbol profesorusun belli. Iyi forumlar.
Diğer işlerde para yokSayın elmas? Neden futbol?

Haklisin hocam bir 8 lazımberkan, taylan, pulgar, cika orta sahası sezon sonuna kadar toplamda 5 gol atabilir mi?.. bu orta sahanın hucüm yönü çok zayıf, defans yönü zorlarsan orta olur... her şey kereme kalmış durumda.. kerem getirecek, asist yapacak, gol atacak..

Abi sen geldiysen takim duzelir,iyki gelmişsinTeşekkürler Renktaş.
Gerçi keyfimiz yok ama bakalım artık belki bir son dakika transferi olurda takım havaya girer
Gs iz biz aliriz hocamUefa kupasini alsak harbi cok komik olur![]()
Pulgar 7 gol 7 asist yapar ligdeberkan, taylan, pulgar, cika orta sahası sezon sonuna kadar toplamda 5 gol atabilir mi?.. bu orta sahanın hucüm yönü çok zayıf, defans yönü zorlarsan orta olur... her şey kereme kalmış durumda.. kerem getirecek, asist yapacak, gol atacak..
Evet buna kafa yoruyorum 10 araliktan beri zaten.mancininin italya ile sampiyon olacagi belliydi,bunu tahmin etmiştim.bakalimGs iz biz aliriz hocam
Haftaya Ömer oynamaz artık umarım da şu iş bi düzene girer. Gerçekten rezillik ya. Cica da gönül rahatlığıyla penaltılardan kaçabilir artık.oyuna pulgar girdi duran topu hala ömer alıyor
Taylan bile gecen senenin orta sahasinda okadar siritmiyordu. Cicaldau berkan 10m € cöpe. O bile bunlardan da fazla is yapiyor ki arada top kazaniyor, diger ikisi tam casper team. Gölge presin ustalari.
Avrupa maçlarında sahada matematik hesabı da yok 8 yabanci falanEvet buna kafa yoruyorum 10 araliktan beri zaten.mancininin italya ile sampiyon olacagi belliydi,bunu tahmin etmiştim.bakalim![]()
Evet bu da guzel biseyAvrupa maçlarında sahada matematik hesabı da yok 8 yabanci falan
Ömer kendini juninho zannediyoroyuna pulgar girdi duran topu hala ömer alıyor
Kardeşi yeğeni kim var kim yok otelinde yedirip içirmiş parasını kulübü fatura etmiş.bilmiyorum ki rengim. kulübün para mevzularını takiplemedim hiç.
Dursun dönemi bi kırdırmalar falan olmuştu diye hatırlıyom sadece.
nasıl oldu da dursuna borçlu olduk onu da çözemedim bi türlü
takımımızın son durumu hakkında neler söylersin üstat. 13 haftada 1 galibiyet aldık sanırım.Kardeşi yeğeni kim var kim yok otelinde yedirip içirmiş parasını kulübü fatura etmiş.
Kulübe döviz üzerinden kasa kolaylığı sağlayıp tefecilersen çok faiz işlemiş.
Rica ve flroya için yetki isterken arkasındaki ekranda gelirleri hep dolar üzerinden gösterdi ancak sadece 500 milyon liralık çek alıp 300 milyona hemen kirdirdi.
Ekranda gösterdiği gelirler olsaydı eğer şu anki döviz kuru ile tüm borçlar bitmiş ve bir o kadar Kâr'a geçmiş olacaktık.
Ayrıca oğlunun bedava dembele'yi filan aldırmamasini da saymıyorum.
Gelmiş geçmiş en rezil başkan, elmas bile onun yanına yaklaşamaz.