Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terim'in ilk maciydi 2-0 kaybettik ibb'ye
kadroyu bulunca sampiyon olduk
mustafa denizli'nin hic kimsenin kendi yerinde oynamadigi kadrosu gibi (lazio olmasi lazim)
Ligin ilk maçıydı ama hoca tüm yaz hazırlık maçlarında Eboue'yi sol açık Ujfa'yı sağ bek oynatmıştı. Bu maçta yenildikten sonra ulan bu işte bi yanlışlık var diyip internetten oyuncuların esas yerlerine baktı ve elinde Elmander diye bi adamın olduğunu hatırladı muhtemelen

Ben futbol izlemeyi birakayim. Bu uslup ile ben kimseyle konusmam. Sen futbol profesorusun belli. Iyi forumlar.

Renkdas, biraz agresif yazmis olabilir diger renkdas, seninde hakli oldugun noktalar olsada bence onun soyledikleri pekte yanlis degil. Bana gore mesela cok daha kotu oynuyoruz. TS ilk yarisi haric (ki ilk yari macinda da yine iyi oynamistik bu biraz rakiple ilgili, ters geliyoruz onlara aslinda ama devami yok bizde zaten sorunda burada) bence iyi oynadigimiz bir mac yok. Bolum bolum dahi yok cok ciliz arada birkac dakika birkac gecis hucumu hepsi bu. Kiyaslama acisindan yazmiyorum, ancak Terim doneminde bence daha iyi takim savunmasi yapiyorduk. Begen begenme bu boyle maalesef. Yine pozisyon veriyorduk ya da gol yiyorduk ama buyuk cogunlugu ya bireysel hatalardan ya hakem hatalarindan ya da kalitesizlikten (paslasma vs...) ama son 4-5 mactir bariz sagdan soldan ortadan pozisyonlar veriyoruz. Ustune bir de bireysel hatalar eklenince 0 puan cektik haftalardir. Terim olsa yenerdik demiyorum, dememde zira onun karneside ic acici degildi ancak bu kadar da daginik degildik. Uretkenlik sinirli ve genelde hepimizin hemfikir oldugu kalite eksikligi + tercih hatalari oldu hocanin sonu zaten.

Ozetlersek, bitiriciligimiz bir parca iyi olsa bence Terim sezon sonunu gorurdu ama bana gore yine de degisim gerekirdi. Cok fazla aman aman olmazdi, en fazla 10-12 puanimiz daha fazla olurdu en fazla. Bu kadro hem rakibi hem kendini hemde hakemi yenemiyor, yenmesi de mumkun degil. Bu kadroyu planlayanlardan biri, ne kadar cok sevsemde, Terim hocamdir o yuzden bu sonuclardan bu gelinen noktada onunda payi vardir.

Bu kadro ile iyi oynayacak hoca sistem mistem degil, elindekinden en iyi verim alabilecek tipte bir hoca olmali. Torrent hakkinda zaten bir suru suphemiz varken bir sistem hocasi oldugu icin (oyle biliyorum ben kendi adima cunku en buyuk referansi Pep) yanlis tercihtir.

berkan, taylan, pulgar, cika orta sahası sezon sonuna kadar toplamda 5 gol atabilir mi?.. bu orta sahanın hucüm yönü çok zayıf, defans yönü zorlarsan orta olur... her şey kereme kalmış durumda.. kerem getirecek, asist yapacak, gol atacak..

berkan, taylan, pulgar, cika orta sahası sezon sonuna kadar toplamda 5 gol atabilir mi?.. bu orta sahanın hucüm yönü çok zayıf, defans yönü zorlarsan orta olur... her şey kereme kalmış durumda.. kerem getirecek, asist yapacak, gol atacak..
Haklisin hocam bir 8 lazım

Pulgar 7 gol 7 asist yapar ligde

Taylan bile gecen senenin orta sahasinda okadar siritmiyordu. Cicaldau berkan 10m € cöpe. O bile bunlardan da fazla is yapiyor ki arada top kazaniyor, diger ikisi tam casper team. Gölge presin ustalari.

Rumenler cok net hayalkirikligi ama burada cok ovuldu bu isimler. Romanya'dan Hagi gibi bir isim cikmasini belirli periyotlarda oluyor. Arada iyi isimler ciksada. Oyle aman aman iyi bir ligleride yok bence bu kadar yuklu bir yatirim hataydi. Yoksa iki oyuncuyu toplamda 3-4m civarinda almis olsaydik bugun bunlari cok fazla sorun etmiyorduk. Devre arasi/sezon sonu kiralik vs.. gonderip takip ederdik en kotu. Aradik 5-6m fark ile Gedson (ya da o ayarda daha net beklentilerin olabilecegi bir isim) alinabilirdi. Berkan, ne kadar begenmesemde, hadi neyse diyelim yerli genc lig icinden bir oyuncu ama Taylan bu takimda en fazla rotasyon oyuncusu olur dedik durduk gecen sezon prime doneminden beri ki o da cok abartilan bir surecti. Kisacasi, ortasahamiz yetersiz kalitede isimlere emanet. Umalim Pulgar ve olasi bir transfer iyi cikarda takimi biraz yukari cekerler.

bilmiyorum ki rengim. kulübün para mevzularını takiplemedim hiç.

Dursun dönemi bi kırdırmalar falan olmuştu diye hatırlıyom sadece.

nasıl oldu da dursuna borçlu olduk onu da çözemedim bi türlü
Kardeşi yeğeni kim var kim yok otelinde yedirip içirmiş parasını kulübü fatura etmiş.
Kulübe döviz üzerinden kasa kolaylığı sağlayıp tefecilerden çok faiz işlemiş.
Riva ve flroya için yetki isterken arkasındaki ekranda gelirleri hep dolar üzerinden gösterdi ancak sadece 500 milyon liralık çek alıp 300 milyona hemen kirdirdi.
Ekranda gösterdiği gelirler olsaydı eğer şu anki döviz kuru ile tüm borçlar bitmiş ve bir o kadar Kâr'a geçmiş olacaktık.

Ayrıca oğlunun bedava dembele'yi filan aldırmamasini da saymıyorum.

Gelmiş geçmiş en rezil başkan, elmas bile onun yanına yaklaşamaz.

Son düzenleme:
Kardeşi yeğeni kim var kim yok otelinde yedirip içirmiş parasını kulübü fatura etmiş.
Kulübe döviz üzerinden kasa kolaylığı sağlayıp tefecilersen çok faiz işlemiş.
Rica ve flroya için yetki isterken arkasındaki ekranda gelirleri hep dolar üzerinden gösterdi ancak sadece 500 milyon liralık çek alıp 300 milyona hemen kirdirdi.
Ekranda gösterdiği gelirler olsaydı eğer şu anki döviz kuru ile tüm borçlar bitmiş ve bir o kadar Kâr'a geçmiş olacaktık.

Ayrıca oğlunun bedava dembele'yi filan aldırmamasini da saymıyorum.

Gelmiş geçmiş en rezil başkan, elmas bile onun yanına yaklaşamaz.
takımımızın son durumu hakkında neler söylersin üstat. 13 haftada 1 galibiyet aldık sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt