Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takımımızın son durumu hakkında neler söylersin üstat. 13 haftada 1 galibiyet aldık sanırım.
Takıma sert bir tokat lazım.
Bunun içinde acilen birilerinin kontratı fesih edilmeli.
Kadro dışı filan olmaz ödül sayılır.
Sorgusuz sualsiz fesih edeceksin bazı isimleri.

Ayrıca torentin kadroyu kendisinin yaptığına inanmıyorum.
Yada ona akıl verenlerden çok etkileniyor.
Ayrıca yardımcı hoca olarak kariyerine devam etmeliymiş
İyi antrenör olabilir ama iyi bir teknik adam değil .

Benficadan Giresunspor Chiquinho kiraladı
Başakşehir pizziyi kiraladı
Beşiktaş Gedsonu alıp rizeye kiraladı.

Hepsi orta saha bizim çapsızlar tek oyuncu alamadı.

Sözleşmesi biten 37lik Gomis
Sözleşmeyi fesih eden 30luk semih

4 ay menajerler aracılığla kiralanan Pulgar ve Pena ikiside 4 ay sonra yok

#BurakElmasİstifa

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rumenler cok net hayalkirikligi ama burada cok ovuldu bu isimler. Romanya'dan Hagi gibi bir isim cikmasini belirli periyotlarda oluyor. Arada iyi isimler ciksada. Oyle aman aman iyi bir ligleride yok bence bu kadar yuklu bir yatirim hataydi. Yoksa iki oyuncuyu toplamda 3-4m civarinda almis olsaydik bugun bunlari cok fazla sorun etmiyorduk. Devre arasi/sezon sonu kiralik vs.. gonderip takip ederdik en kotu. Aradik 5-6m fark ile Gedson (ya da o ayarda daha net beklentilerin olabilecegi bir isim) alinabilirdi. Berkan, ne kadar begenmesemde, hadi neyse diyelim yerli genc lig icinden bir oyuncu ama Taylan bu takimda en fazla rotasyon oyuncusu olur dedik durduk gecen sezon prime doneminden beri ki o da cok abartilan bir surecti. Kisacasi, ortasahamiz yetersiz kalitede isimlere emanet. Umalim Pulgar ve olasi bir transfer iyi cikarda takimi biraz yukari cekerler.
O paralara alinsalar idare eder ama orta sahanin olmamasi yine sorunu olurdu.

bu arada Van aanholt Ömer bayramdan pek farksız değil, eskiden eplde kötü değildi , tıpkı futbolu bıraktıktan sonra , yardım maçlarında oynayan 50likler gibi , kaç yıl sözleşmesi var acaba

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Daha macin basinda yazdim, hic bir degisim yok. Bu adam yillarca EPL de ve belirli periyotta Hollanda Milli Takiminda oynamis bir isim. Utanir insan azicik. Her 3 pasinin biri direk rakibe, 1'i riskli 1'i isabetli. Onun disinda defansi vasat, yerini kaybediyor ve hucumda IQ sorunu yasiyor.

O paralara alinsalar idare eder ama orta sahanin olmamasi yine sorunu olurdu.

Ortasahamiz oldugu bir gercek, onu ayri tutuyorum. Benim derdim sonraki sezona olan mali etkileri. Hem yabanci hem yuksek meblag yatirim ve bunun ne kadarini geri dondurebiliriz beni mutsuz eden kisim bu. yoksa bu takimin Fernando'dan beri 6 numarasi yok ve ustune 10 numara eksikligi yasiyoruz. 8-10 diyelim. Cica asla bu profilde bir isim degil.

Screenshot_20220207-004514_Chrome.jpg
avrupada ayni odaklanmayla,trabzon macinda oynadigimiz gecis oyununu ve önde dogru baskıyı devam ettirmeliyiz😍

Ortasahamiz oldugu bir gercek, onu ayri tutuyorum. Benim derdim sonraki sezona olan mali etkileri. Hem yabanci hem yuksek meblag yatirim ve bunun ne kadarini geri dondurebiliriz beni mutsuz eden kisim bu. yoksa bu takimin Fernando'dan beri 6 numarasi yok ve ustune 10 numara eksikligi yasiyoruz. 8-10 diyelim. Cica asla bu profilde bir isim degil.
Elden cikarmamiz lazim zararin neresinden dönersek kar.

2 adam almaktan acizler bide floryaya rivaya karışıyo defolun gidin giresun yönetimi sizi katlar

Eee dedik bunlari, network'u guclu maddi anlamda klube referans olacak bir yonetim grubu gelmeden degisim megisim hikaye. Semih Kaya'yi bende alir gelirdim su halimle. Buna Pulgar'da dahil bu arada. Hic bir transferde ozel bir dokunus ve ilgi/analiz yok. Kaleci belki ki o da teknik heyetteki hocalarin tavsiyesidir muhtemelen zira adam bir alt seviyeden geldi (her ne kadar Barca'da olsa).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt