Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.940
- 20.617
- 2.663
dinamit atıyor ceza sahasınaBir de korner kullanirken elini kaldiriyor ya sanki korner planimiz var![]()

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dinamit atıyor ceza sahasınaBir de korner kullanirken elini kaldiriyor ya sanki korner planimiz var![]()

Takıma sert bir tokat lazım.takımımızın son durumu hakkında neler söylersin üstat. 13 haftada 1 galibiyet aldık sanırım.
Adamın beyni döndü bugün. Ömer'le gol atan kaleye geçer gibi her hata sonrası kanat değiştirip durdularbu arada Van aanholt Ömer bayramdan pek farksız değil, eskiden eplde kötü değildi , tıpkı futbolu bıraktıktan sonra , yardım maçlarında oynayan 50likler gibi , kaç yıl sözleşmesi var acaba

O paralara alinsalar idare eder ama orta sahanin olmamasi yine sorunu olurdu.Rumenler cok net hayalkirikligi ama burada cok ovuldu bu isimler. Romanya'dan Hagi gibi bir isim cikmasini belirli periyotlarda oluyor. Arada iyi isimler ciksada. Oyle aman aman iyi bir ligleride yok bence bu kadar yuklu bir yatirim hataydi. Yoksa iki oyuncuyu toplamda 3-4m civarinda almis olsaydik bugun bunlari cok fazla sorun etmiyorduk. Devre arasi/sezon sonu kiralik vs.. gonderip takip ederdik en kotu. Aradik 5-6m fark ile Gedson (ya da o ayarda daha net beklentilerin olabilecegi bir isim) alinabilirdi. Berkan, ne kadar begenmesemde, hadi neyse diyelim yerli genc lig icinden bir oyuncu ama Taylan bu takimda en fazla rotasyon oyuncusu olur dedik durduk gecen sezon prime doneminden beri ki o da cok abartilan bir surecti. Kisacasi, ortasahamiz yetersiz kalitede isimlere emanet. Umalim Pulgar ve olasi bir transfer iyi cikarda takimi biraz yukari cekerler.
yazık valla bundanda kurtulamicaz inşallah düzelirde , bı hakan balta katkısı verse yeterdiAdamın beyni döndü bugün. Ömer'le gol atan kaleye geçer gibi her hata sonrası kanat değiştirip durdular![]()
bu arada Van aanholt Ömer bayramdan pek farksız değil, eskiden eplde kötü değildi , tıpkı futbolu bıraktıktan sonra , yardım maçlarında oynayan 50likler gibi , kaç yıl sözleşmesi var acaba
O paralara alinsalar idare eder ama orta sahanin olmamasi yine sorunu olurdu.
,Ekli dosyayı görüntüle 150643avrupada ayni odaklanmayla,trabzon macinda oynadigimiz gecis oyununu ve önde dogru baskıyı devam ettirmeliyiz![]()
Elden cikarmamiz lazim zararin neresinden dönersek kar.Ortasahamiz oldugu bir gercek, onu ayri tutuyorum. Benim derdim sonraki sezona olan mali etkileri. Hem yabanci hem yuksek meblag yatirim ve bunun ne kadarini geri dondurebiliriz beni mutsuz eden kisim bu. yoksa bu takimin Fernando'dan beri 6 numarasi yok ve ustune 10 numara eksikligi yasiyoruz. 8-10 diyelim. Cica asla bu profilde bir isim degil.
Elden cikarmamiz lazim zararin neresinden dönersek kar.
Kasım ayında kaynak yaratmaları lazımdı , nakit sponsor vs. öyle bı dertleri hiç olmadı bizim yönetimlerin , transferin son 10,15 günü, panik transferi araştır2 adam almaktan acizler bide floryaya rivaya karışıyo defolun gidin giresun yönetimi sizi katlar
2 adam almaktan acizler bide floryaya rivaya karışıyo defolun gidin giresun yönetimi sizi katlar