- 2 Temmuz 2011
- 137.741
- 58.708
- 5.488
Iyi geceler rengo dayılar 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim aldığımız oyuncuları, herhangi bi Anadolu kulübü çok rahat alırdı, hepsi boşta kulüp arayan oyuncu zaten , çalışma plan ne zaman oldukiEee dedik bunlari, network'u guclu maddi anlamda klube referans olacak bir yonetim grubu gelmeden degisim megisim hikaye. Semih Kaya'yi bende alir gelirdim su halimle. Buna Pulgar'da dahil bu arada. Hic bir transferde ozel bir dokunus ve ilgi/analiz yok. Kaleci belki ki o da teknik hocalarin tavsiyesidir muhtemelen zira adam bir alt seviyeden geldi (her ne kadar Barca'da olsa).
Pembe kafanın yolundan gidiyor.bu arada Van aanholt Ömer bayramdan pek farksız değil, eskiden eplde kötü değildi , tıpkı futbolu bıraktıktan sonra , yardım maçlarında oynayan 50likler gibi , kaç yıl sözleşmesi var acaba
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bizim aldığımız oyuncuları, herhangi bi Anadolu kulübü çok rahat alırdı, hepsi boşta kulüp arayan oyuncu zaten , çalışma plan ne zaman olduki
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pembe kafanın yolundan gidiyor.
Gamsız ve ruhsuz şekilde dolaşıyor.
pempe baş giderde yazın, yeni pembemiz bu olacak belliPembe kafanın yolundan gidiyor.
Gamsız ve ruhsuz şekilde dolaşıyor.
en son özen ne zaman gördüysek , o zaman şampiyon olmuştuk zaten , sonrası kahır doluVe daha kotusu bu uzun zamandir boyle. En son az cok (maliyeti yuksek de olsa) Dursun zamaninda gorduk bir parca ozeni.. Kalan hepsinde son dakika, ite kaka, menajer transferiydi..
Loftus-cheek gelecek öyle hisediyorum![]()
Evet.ouğw
harbi mi rtaş
Ne işi var loftusun bizde gözünü seveyim premier ligden bir oyuncu bile getiremezlerLoftus-cheek gelecek öyle hisediyorum![]()
Onu oynatıyorlarda en son yav niye bize gelsin ki.Loftus-cheek gelecek öyle hisediyorum![]()
Getirmek zorundalar birini.Ne işi var loftusun bizde gözünü seveyim premier ligden bir oyuncu bile getiremezler
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oğulcandan gelecek para demi bu1 mılyon euroluk kiralanacak topcu bakın
evt dostum bu parayla babelin kalan parayı ödeyip ücretsiz bi kiralık bulabiliriz