Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sictigimin astrosu bi boka yarar da feshederiz insallah babelle.ay uranus kavusumu ani olaylara sebep olur,bekleyecegim

hay zekanıza sokayim sizin ya, ulan diagne omardsn daha once futbola baslar.
Yok arkadaş bunlar harbi mal ya baska aciklamasi olamaz
sağ bekte adam yok. omar ın gözler düzeldiyse bile 1 senedir top oynamıyor form yakalaması uzun sürer bende performans alacağımızı sanmıyorum ama bakıcaz. boey hem sakat hem formsuz. diagnenin 2 ay sonra dönmesinden sağ bekte omar kumarını oynayacağız belli ki. dün ömer i gördüm sağ bekte bir ara ya.

sağ bekte adam yok. omar ın gözler düzeldiyse bile 1 senedir top oynamıyor form yakalaması uzun sürer bende performans alacağımızı sanmıyorum ama bakıcaz. boey hem sakat hem formsuz. diagnenin 2 ay sonra dönmesinden sağ bekte omar kumarını oynayacağız belli ki. dün ömer i gördüm sağ bekte bir ara ya.
bjk emirhanı veya serdarı oynatıyor biz niye alt yapıdan bi tane sağ bek bulamıyoruz ya. harbi kapatalım şu alt yapıyı

Biz bu Belo'yu bam diye kovduk geçen sene, tazminat falan ödedik mi ne oldu o iş kapandı gitti?

Bana guvende taylan ve berkana güvenme.bu ikisi cok net sabote ediyo bence.dun berkanin bombos sahada kosmasinda var bi haltlar.alanyanin oyun kurmasini engellemek,kapilan toplarla hizli hucummus düşünce.taylan ve berkan ne baski yapti,ne top caldi.yanlanrindan yuruyerek gectiler.cok sınır bozucu

bjk emirhanı veya serdarı oynatıyor biz niye alt yapıdan bi tane sağ bek bulamıyoruz ya. harbi kapatalım şu alt yapıyı
güzel soru da cevabı yok bende bunun. toplama kampı altyapı ya. ciddi gram faydasi yok. kırk yılda 1 oyuncu çıkacak diye boşa emek harcanıyor. şubeyi komple kapasan uzun vadede daha kaardasın.

Omar fiziken cok çalışıyo falan diyodu torrent.eger o onayladiysa sorun degil ama babeli gonderip bi ortasaha daha almak lazim

Bana guvende taylan ve berkana güvenme.bu ikisi cok net sabote ediyo bence.dun berkanin bombos sahada kosmasinda var bi haltlar.alanyanin oyun kurmasini engellemek,kapilan toplarla hizli hucummus düşünce.taylan ve berkan ne baski yapti,ne top caldi.yanlanrindan yuruyerek gectiler.cok sınır bozucu
Berkanı bilmiyorum ama taylan çok net hain. Hatay maciyla basladı, trabzon macıyla devam etti. Dün oynanan maçtada sahaya yoktu.

Gurbetcilerden biri de olur.salih ozcan,ligden kerem atakan vs

Berkanı bilmiyorum ama taylan çok net hain. Hatay maciyla basladı, trabzon macıyla devam etti. Dün oynanan maçtada sahaya yoktu.
Pulgarin önünde 8 numara oynar diyodum ama olmazmis.oraya mecbur berkan,cicaldau,emre kilinc,feghouli denemesi yapacağız.ya da altyapidan birini koyacagiz

Defansif acidan da iyi morutan,ortasahada topla buluştuğunda kanatlara top aktarmasi falanda hos.neden olmasin😁
Yani ben olsam muhtemelen ya Ömer'i ya da Morutan'ı oynatırdım Pulgar'ın çaprazında. Madem pas yapamıyoruz dribling ve uzun toplarla delmeyi denerdim. Battı balık yan gider. ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt