Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.180
- 39.952
- 3.013
Ebimbe transferiyle 8 mevkiyi kapatmayi umuyoruz. Gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zenci orta saha düşünmeksizin getirilmeli
Embembe hakkinda düsüncelerin nedir heisEmbimbeeeeee
Embembe hakkinda düsüncelerin nedir heis
Ne bilem yav ?Embembe hakkinda düsüncelerin nedir heis
yaz uydur iste biseylerNe bilem yav ?
Berkan’dan orta saha olmaz diye düşünüyorum sol beke evrilmesi daha iyi olur gibi ne dersin renkdaşyaw bize berkanı izletmiyin. dransfer yapın.
Zenci topçu candır ahbert
Berkan’dan orta saha olmaz diye düşünüyorum sol beke evrilmesi daha iyi olur gibi ne dersin renkdaş
Berkanı herhanbir mevkiye evriltmeden önce şunu sormak gerek 'Berkan topcumudur' bence değil. Sence ?Berkan’dan orta saha olmaz diye düşünüyorum sol beke evrilmesi daha iyi olur gibi ne dersin renkdaş
Iyi topcu gelsin
Eben iyi yayaz uydur iste biseyler
Ft aşevine çevirdi, ondan kalma alışkanlıklar bunlar. Adama 1 yıl bedava 1.3 m euro maaş ödedik yetmedi kör halde oynatmaya çalışıyoruzVicdansız biri değilim ama futbolda vefaymiş yok merhametmiş olmaz .Adam kendi kendini sakatladı bir yıldır parasını alıyor. Koyacaksın kapının önüne. Ama bu herifle devam etmek yönetim basiretsizliği değil art niyettir i,hanettir.Su takıma orta sahanda romen ,taylan ve berkan varken orta saha almamak hainliktir.Allahinızdan bulun ne diyeyim
MüthişSemihi niye aldık biz o zaman yaw. Oğulcan da bek oynardı niye shutluyoruz onu. bu nasıl 1 yapılanma