Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Caner beyyyBeknaz ayı gibi maşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Caner beyyyBeknaz ayı gibi maşallah
Niye yav anayasa kanunu mu var ?kırgızistan'dan futbolcu çıkması mümkün değil maalesef
Bunu 10 yil önce Misir icin de söylemistir kesin birilerikırgızistan'dan futbolcu çıkması mümkün değil maalesef
Nbr umutcugumCaner beyyy
kırgızistan'dan futbolcu çıkması mümkün değil maalesef
bilmiyorum, incelemek lazım üstatNiye yav anayasa kanunu mu var ?
A takimda zaten olacak cok yakin zamanda,torrent genclere önem veriyoBeknaz A Takim ile antrenmana cikmadi, alt yapi takimi ile mac yapmislar.
Bir bak yav.bilmiyorum, incelemek lazım üstat
Aynennnalpaslan da iyileşmiş. ömara gerek yok bence. semih de var keza. boş kontenjan israfından uzak duralım. hatta muslerayı da bi şekilde çıkarmak gerekli. cagne-muslera-feguli. sonra da bulduğumuzu almak gerekir.
Berkan'ın boş kaleye vurduğu gol olsaydı VAR'da gol kararı çıkardı. O topa bile vuramayan topçu topçu değildir. Çipe'nin bile ayakları daha iyi Berkan'dan. Büyük ihtimalle Çipe atardı o golü.Berkanı herhanbir mevkiye evriltmeden önce şunu sormak gerek 'Berkan topcumudur' bence değil. Sence ?
kırgız anayasası madde 45Bir bak yav.
O zaman postu revize edelim lütfenkırgız anayasası madde 45
Herkes eğitim hakkına sahiptir. Genel temel eğitim zorunludur. Herkes, devlet eğitim kurumlarında, ücretsiz genel temel ve orta temel eğitim alma hakkına sahiptir. Devlet, okul öncesi eğitim kurumlarında başlayıp genel temel eğitime karar süren, resmi dil ve bir uluslararası yabancı dil eğitimini devlet okullarında öğretilmesi için gerekli koşulları sağlar. Devlet, kamu, belediye ve özel eğitim kurumlarının geliştirilmesi için gerekli koşulları sağlar. Devlet, fiziksel kültür ve sporun geliştirilmesinin koşullarını sağlar.
Kırgız Cumhuriyeti Anayasası / Anayasalar / Hukuk Ansiklopedisi
bir yasak yok gibi