Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam 1.5 sene boyunca neden idman yapmadı. 14-16 yaş arası futbolda en önemli dönem deniyor çoğu uzman tarafından.

Yeteneği olduğu aşikar ama git gel yapması vs çok saçmaydı.

Emirhan kayari nasil bilmez taraftar yav,beknaz kadar potansiyelli.insallah daha cok adini duyarsiniz ve sahada izlersiniz

Berkanı herhanbir mevkiye evriltmeden önce şunu sormak gerek 'Berkan topcumudur' bence değil. Sence ?
Berkan'ın boş kaleye vurduğu gol olsaydı VAR'da gol kararı çıkardı. O topa bile vuramayan topçu topçu değildir. Çipe'nin bile ayakları daha iyi Berkan'dan. Büyük ihtimalle Çipe atardı o golü.

kırgızistan'dan futbolcu çıkması mümkün değil maalesef
20200217_162524.webp

kırgızistan'dan futbolcu çıkması mümkün değil maalesef

Sene 2011 veyahut 12

Adimiz yesilburun adalarindan bir futbolcuyla anilmisti

Bende ulan yesilburun adasindan futbolcumu cikar demistim 6 7 sene sonra tarihimizin en verimli kanat oyuncularindan biri yesilburun adalarindan cikti

Bu da oyle bir animdir

kırgız anayasası madde 45

Herkes eğitim hakkına sahiptir. Genel temel eğitim zorunludur. Herkes, devlet eğitim kurumlarında, ücretsiz genel temel ve orta temel eğitim alma hakkına sahiptir. Devlet, okul öncesi eğitim kurumlarında başlayıp genel temel eğitime karar süren, resmi dil ve bir uluslararası yabancı dil eğitimini devlet okullarında öğretilmesi için gerekli koşulları sağlar. Devlet, kamu, belediye ve özel eğitim kurumlarının geliştirilmesi için gerekli koşulları sağlar. Devlet, fiziksel kültür ve sporun geliştirilmesinin koşullarını sağlar.

Kırgız Cumhuriyeti Anayasası / Anayasalar / Hukuk Ansiklopedisi

bir yasak yok gibi

kırgız anayasası madde 45

Herkes eğitim hakkına sahiptir. Genel temel eğitim zorunludur. Herkes, devlet eğitim kurumlarında, ücretsiz genel temel ve orta temel eğitim alma hakkına sahiptir. Devlet, okul öncesi eğitim kurumlarında başlayıp genel temel eğitime karar süren, resmi dil ve bir uluslararası yabancı dil eğitimini devlet okullarında öğretilmesi için gerekli koşulları sağlar. Devlet, kamu, belediye ve özel eğitim kurumlarının geliştirilmesi için gerekli koşulları sağlar. Devlet, fiziksel kültür ve sporun geliştirilmesinin koşullarını sağlar.

Kırgız Cumhuriyeti Anayasası / Anayasalar / Hukuk Ansiklopedisi

bir yasak yok gibi
O zaman postu revize edelim lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt