- 20 Haziran 2011
- 60.838
- 69.161
- 4.758
Avatarını niye değiştirdin !!!!Kaybol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avatarını niye değiştirdin !!!!Kaybol
Sana ne lan danaAvatarını niye değiştirdin !!!!
Yav gidip türk alsalardı o zaman. Adana'ya giden çocuğu alabilirlerdi, beleşti. İlla bizim götümüze girecek işler mi olmalı anlamıyorum ki.sağ bekte adam yok. omar ın gözler düzeldiyse bile 1 senedir top oynamıyor form yakalaması uzun sürer bende performans alacağımızı sanmıyorum ama bakıcaz. boey hem sakat hem formsuz. diagnenin 2 ay sonra dönmesinden sağ bekte omar kumarını oynayacağız belli ki. dün ömer i gördüm sağ bekte bir ara ya.
Catne ye başarı dileriz geri kalan kariyerinde.emre craplan da diyor yöneticilere sordum cagne yerine ömar yazılacak transfer süpriz olur diye. Puh
Yanlışlıkla mı?Bunlar şimdi Diagne ile fesih yaptilar da sene sonu yanlışlıkla tekrar 4 yıllik sözleşme yapmazlar herhalde?
adamlar şampiyonluğa oynayacaklarElneny > ADS %50 ihtimal
Elneny > ADS %50 ihtimal.
8 ama kanatlarda da oynayabiliyorBu oyuncu 6 mi 8 mi
Gökhan 38 yaşında uzun vade de düşünmek lazım. Montella özellikle 6 numaraya oyuncu istemişStambouli , gökhan inler falan varken elneny ne alaka yav saçma bence.
Elneny > ADS %50 ihtimal
ft hocam vasiyet bırakmış, ben gidince gözünüz gibi bakın diyeOmara yeterince bakmadik mi sanki ya
Gomis ve erickin ust duzey performans vermesi lzm. Aksi durumda bu takim kume duser ahb. Sövecem ceza alirim diye sovemiyom, bu nsl yapilanmaemre craplan da diyor yöneticilere sordum cagne yerine ömar yazılacak transfer süpriz olur diye. Puh
ft hocam vasiyet bırakmış, ben gidince gözünüz gibi bakın diye
2 gün önceye kadar %80 falandı da her geçen gün doğal olarak ihtimal azalıyor yarın son günyazı tura gibi