Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sağ bekte adam yok. omar ın gözler düzeldiyse bile 1 senedir top oynamıyor form yakalaması uzun sürer bende performans alacağımızı sanmıyorum ama bakıcaz. boey hem sakat hem formsuz. diagnenin 2 ay sonra dönmesinden sağ bekte omar kumarını oynayacağız belli ki. dün ömer i gördüm sağ bekte bir ara ya.
Yav gidip türk alsalardı o zaman. Adana'ya giden çocuğu alabilirlerdi, beleşti. İlla bizim götümüze girecek işler mi olmalı anlamıyorum ki.
Sakat adamın yerini kör ile doldurmak ne kadar doğru merak ediyorum. Bek dediğimiz mevki öyle boşlayacak yer değil Ömer daha çok katkı verir emin ol. Sonra yedlin gibi bir oyuncuyu niye gönderiyorsun o halde.
Gedson form tutana kadar diye başlayan cümle kuruyoruz 1 senedir top oynamayan üzerine göz konsantrasyon sorunu olan adama lisans çıkarmayı düşünüyoruz.
Hepi topu 5 maç oynasın hadi 5 maç için girilecek bir risk değil ki yav.

Altyapıdan bir Rıdvan çıkaramıyor musun misal sen

Marcaodan 6 olmazmı

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar şimdi Diagne ile fesih yaptilar da sene sonu yanlışlıkla tekrar 4 yıllik sözleşme yapmazlar herhalde?
Yanlışlıkla mı?
2 milyondan 1 sene sözleşmenin dondurulması karşılığında 3 yıl 1.5 milyondan saplandı bile. Bizden gitse Araplara en fazla gider anca orada bu kadar para alır, buldu bizimkileri sağıyor. Yıllık 1.3 bile olsa yapıştırmıştır birşeyler. Şu anda diagneye 500binden bir kuruş vermrzler.

ft hocam vasiyet bırakmış, ben gidince gözünüz gibi bakın diye
1644237751910.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt