- 6 Eylül 2014
- 93.503
- 64.337
- 4.608
Sövsem 1 ay ceza yemem değil mi ?
Son sövüşümde bir ay yemiştim.
Yemezsin derseniz söveceğim
Yemezsin
dersem inanma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sövsem 1 ay ceza yemem değil mi ?
yemezsinSövsem 1 ay ceza yemem değil mi ?
ozele gel konusacaklarimiz varyemezsin
bilmiyorumozele gel konusacaklarimiz var
Ben de onu diyorum böyle iş mi olur ? Geçenki hazırlık maçında folloş oluşumuzun sebebi Omar'ın görme kaybının tamamen tedavi edilememiş olması diye konuşuluyordu en son, sahada büyük sıkıntı yaşamış. Yüzde yüz tedavi olduğuna dair kanıt vs de yok ortada. Ya hadi diyelim ki görüşünde sıkıntı yok , 2 yıldır top oynamıyor bu adam. Neresinden tutarsan tut elinde kalır bu mevzu.gözü niye görmesin ya böyle iş mi olur
bilmiyorum
NyeTransfer taraftarı olmayın
onlar dedikodu zaten 2. yarıda yediğimiz gollerde bartu'yu deniyordu sağ bekti. ki olumlu haberler de basmışlardı iki türlü de bok. leş. fom durumu konusunda oke ama boey'in arkasına adam lazımdı nolursa olsunBen de onu diyorum böyle iş mi olur ? Geçenki hazırlık maçında folloş oluşumuzun sebebi Omar'ın görme kaybının tamamen tedavi edilememiş olması diye konuşuluyordu en son, sahada büyük sıkıntı yaşamış. Yüzde yüz tedavi olduğuna dair kanıt vs de yok ortada. Ya hadi diyelim ki görüşünde sıkıntı yok , 2 yıldır top oynamıyor bu adam. Neresinden tutarsan tut elinde kalır bu mevzu.
kardeşim klübün üzerinde zaten lig sürecinde olumlu etki eden bir durum var mıydı
yönetim teknik hocalar sosyl medya maşaları hep negatife kaosa girdi zaten oyuncu grupları da pro'lukla uzaktan yakından alakaları yok torrent 1 ay önce gelip napcaktı ki ayrıca torrent zaten anlık etki degil uzun vaadede sistem oturtan bir birey olduğu belli geldi takıma nargile seks partileri mal kaçaklarının olduğu klübe
Diyorum ya Yedlin kalsaydı o zaman. Omar'ın o olay üstüne gönderilmesi lazımdı zaten , bu kadar uzun zaman oynamayan adama maaş verdik.onlar dedikodu zaten 2. yarıda yediğimiz gollerde bartu'yu deniyordu sağ bekti. ki olumlu haberler de basmışlardı iki türlü de bok. leş. fom durumu konusunda oke ama boey'in arkasına adam lazımdı nolursa olsun
2 maaş 3 maaştan yegdir diye düşünmüşlerdirDiyorum ya Yedlin kalsaydı o zaman. Omar'ın o olay üstüne gönderilmesi lazımdı zaten , bu kadar uzun zaman oynamayan adama maaş verdik.
Ben de bilmiom
Yemezsin
dersem inanma
orda işler noldu bilemiyorum açıklama zahmeti de lüx gelio heraldeDiyorum ya Yedlin kalsaydı o zaman. Omar'ın o olay üstüne gönderilmesi lazımdı zaten , bu kadar uzun zaman oynamayan adama maaş verdik.