Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galatasaraylı olmak
ne onur verici
ne şeref verici bir şeydir

ne transfere ne de bilete
aşığız biz bu renklere

transfer aşığı taraftarlar gitsin city falan tutsun
biz buradayız

gözü niye görmesin ya böyle iş mi olur
Ben de onu diyorum böyle iş mi olur ? Geçenki hazırlık maçında folloş oluşumuzun sebebi Omar'ın görme kaybının tamamen tedavi edilememiş olması diye konuşuluyordu en son, sahada büyük sıkıntı yaşamış. Yüzde yüz tedavi olduğuna dair kanıt vs de yok ortada. Ya hadi diyelim ki görüşünde sıkıntı yok , 2 yıldır top oynamıyor bu adam. Neresinden tutarsan tut elinde kalır bu mevzu.

1644247617968.webp

Ben de onu diyorum böyle iş mi olur ? Geçenki hazırlık maçında folloş oluşumuzun sebebi Omar'ın görme kaybının tamamen tedavi edilememiş olması diye konuşuluyordu en son, sahada büyük sıkıntı yaşamış. Yüzde yüz tedavi olduğuna dair kanıt vs de yok ortada. Ya hadi diyelim ki görüşünde sıkıntı yok , 2 yıldır top oynamıyor bu adam. Neresinden tutarsan tut elinde kalır bu mevzu.
onlar dedikodu zaten 2. yarıda yediğimiz gollerde bartu'yu deniyordu sağ bekti. ki olumlu haberler de basmışlardı iki türlü de bok. leş. fom durumu konusunda oke ama boey'in arkasına adam lazımdı nolursa olsun

kardeşim klübün üzerinde zaten lig sürecinde olumlu etki eden bir durum var mıydı

yönetim teknik hocalar sosyl medya maşaları hep negatife kaosa girdi zaten oyuncu grupları da pro'lukla uzaktan yakından alakaları yok torrent 1 ay önce gelip napcaktı ki ayrıca torrent zaten anlık etki degil uzun vaadede sistem oturtan bir birey olduğu belli geldi takıma nargile seks partileri mal kaçaklarının olduğu klübe

Ben yine de ekstra bir tepki beklerdim takımdan onu pek göremedik ..Ts maçının ilk yarısında ki oyun umut vericiydi o maç dönüm noktası olabilirdi marcao ve taylan akıl almaz hatalar yapmasa tabi..
Dünkü 1 puan da önemliydi bu arada Alanya bize 3-4 atsa kimse yadirgamazdi ligin en tehlikeli takımlarından biri en azından bu durumu olumluya çevirmeniz lazim

onlar dedikodu zaten 2. yarıda yediğimiz gollerde bartu'yu deniyordu sağ bekti. ki olumlu haberler de basmışlardı iki türlü de bok. leş. fom durumu konusunda oke ama boey'in arkasına adam lazımdı nolursa olsun
Diyorum ya Yedlin kalsaydı o zaman. Omar'ın o olay üstüne gönderilmesi lazımdı zaten , bu kadar uzun zaman oynamayan adama maaş verdik.

Eli ayağı tutan, gözleri gören cabbar Diagne’nin yerine bi gözü görmeyen Omar’ı yeğlerim kimse kusura bakmasın. Adam yok nicelik olarak bile o bölgede, alınmayacak da. Bari Omar girsin kadroya, sakat ve dingilious diagne yerine

4 gun once:

Eger adamin gozuyle alakali soru isaretleri var ise neden lisans cikartiyoruz? Spor kulubu degil de hayir kurumu olduk da benim mi haberim yok? Takim kume dusme hattina yakin. Takim isik vermiyor. Orta sahada kalite eksikligi var. Oyuncularda ozguven kaybi var. Durumun farkinda degiller ama 2-3 mac sonra is isten gecmis olacak. Guvenip yola ciktigimiz Taylan-Berkan-Cicaldau benim GS formasi altinda izledigim en duz orta saha. Pulgar orta saha sorununu tek basina cozmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt