Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pulgar umarım o oyun aklını sahaya koyabilir. Berkan ve taylan ikisi de yönlendirilmeye ihtiyacı olanlar topçular. Kendileri akıl koyamıyorlar, saha içinde hep birinin yönlendirmesi ihtiyacını duyuyorlar. Nerede baskı nerede beklenir nerede hücuma çıkılır en ufak fikirleri yok. Fernando gibi bi topçu olsa defoları minimum gözükmeye başlardı aslında. Umalım da pulgar onu yapabilsin

Bir takım düşünün ki fernando-ndiaye-belhanda gitti gideli ortasahaya çözüm bulamıyor, geçici çözüm olarak bulduğu getirdği ve harikalar yaratan gedsonu da tinercilere kaptırıyor. Filmlik olay
Geçen sene Belhanda kovulana kadar Taylan-Emre-Belhanda ile seri yapmıştık. Sonra kız Gedson kendini toparlayınca atağa geçmiştik. Top isteyen, topu ileri taşıyabilecek bir bağlantı yok takımda. Sevilmese de tüm suçu üstlenircesine Faslı bunları yapıyordu. Beceremediğinde bile adam istemekten vazgeçmiyordu eller sürekli havada at bana der gibi isterse 3 kişi arasında olsun. Şimdikiler bordo bereli gibi telsizi de kapatıyor kamufle de oluyorlar sahada bakıyorsun 8 kişi var çimenlerle bir olmuşlar

Pulgar umarım o oyun aklını sahaya koyabilir. Berkan ve taylan ikisi de yönlendirilmeye ihtiyacı olanlar topçular. Kendileri akıl koyamıyorlar, saha içinde hep birinin yönlendirmesi ihtiyacını duyuyorlar. Nerede baskı nerede beklenir nerede hücuma çıkılır en ufak fikirleri yok. Fernando gibi bi topçu olsa defoları minimum gözükmeye başlardı aslında. Umalım da pulgar onu yapabilsin
valla bunlar böyle yetersizliğe devam ederse pulgar ya kava eder ya da ulan zaten 4 aylık gelmişim ne kendimi paralayayım diyebilir

Bari 2020 sezonundaki gibi ortasaha kullanalım Ömer Bayram’ı. Kariyerinde verimli olduğu tek sene. Berkan ve Taylan’dan çok daha iyi ortasahaydı.

O sene bu kadar iyi olmasinin sebebi orta sahada o profile ihtiyac duymamizdi. Yani bir nevi yapbozun eksik parcasi oydu dinamizm katiyordu ortalar kesebiliyordu kosuyordu basiyordu cabaliyordu. Simdi bunlarin hepsini daha iyi yapabilen Berkan var o profilde, hatta ceza sahasi kosulari da daha iyi.

Omer Lemina, Nzonzi, Belhanda, Seri gibi teknik ve mental kapasiteleri yuksek orta sahanin hamalligini yapiyordu ayrica beslemesi daha kolay bir hucum hatti vardi.

Simdi bize iki kalite hucum lideri adam lazim bir orta sahaya bir de sag tarafa. Ben o yuzden Gedson'a bile soguktum hatta bence de iyi kaleci (Peña), iyi golcu (Gomis) ve iyi DM (Pulgar) hep Gedson'dan oncelikliydi ama potansiyeli geregi Gedson'un gelmesi faydali olur uzun vadede diye dusunuyordum.

Kisa vadede Savanier ve Bergwijn profilinde iki adam lazimdi bize. Yaziklar olsun napip nedip kisa vadeli cozumler bulup 4 aylik beles kiralik cozmeleri lazimdi Pena ve Pulgar gibi.

Kimse takmiyor konusmuyor ama Avrupa'ya katilim hala cok gercekci ve muhim bir hedef.

başakşehir’in aldığı pizzi 19/20 sezonunda lig ve avrupada 30 gol 19 asist yapmış. fiziksel bi hasarı yoksa skoru burdada yapar. bizede çare olurdu

14975-eyupspor-kirmizi-grup-2-lig-20190710-161259-eyupsultan-haberler_560x330.jpg

Prandelli geldigi gun,ruyamda selcuk inan floryanin kapisindan butun floryaya işiyodu,bikac topcuyla beraber.dursun özbek baskan secildikten sonraki 2015 hazirandaki bir ruyamda ise eski bi araba ve dursunun ayaginda leş bi ayakkabi kokusu vardi.buralardan boktan bi doneme girdigimizi anlamaliydim😐

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt