- 1 Ağustos 2014
- 63.815
- 75.002
- 4.338
@Ünsal Dar uyudun mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TudorArtık şu pas oyunu denilen şeyden öyle bir nefret ettim ki bundan sonra Pep Guardiola kendi gelse tövbe. Yok mu şöyle dan dun oynatabilecek 7-8 adamla rakibin üstüne çullanacak nefes aldırmayacak bir teknik adam?
torrent kredisini tuketti. bundan sonra ancak başkan olarak döner galatasaraya.Torrent dayi kaldigi surecr bize huzur yok.Kor Omara lisans cikartirdi adam.Sag bek Omar sol bek Omer.Allahim sana geliyorum.
Hosgeldin igor, özlettin kendiniBana bi ceza verdiniz Gedson Bjkye gitti.Yaziklar olsun.Her tartismada neden bu gariban ceza yiyor
nerelerdeydin reisBana bi ceza verdiniz Gedson Bjkye gitti.Yaziklar olsun.Her tartismada neden bu gariban ceza yiyor
Cezaliydim.gizli sekmeden Gedsonun bjkye gidisini goz yaslsriyla izledim.nerelerdeydin reis
rahat ol sergen totem yaptı bu sene avrupa ligini alıyoruzCezaliydim.gizli sekmeden Gedsonun bjkye gidisini goz yaslsriyla izledim.
trolü bırak bugün doğmamışsınÇok mesaj geldi hepsine cevap veremiyorum
Doğum günümü kutlayanlara teşekkürler![]()
Sergen kendi.kendine ksndiriyo.Kume dussek rahat olun arkadaslar diyecekrahat ol sergen totem yaptı bu sene avrupa ligini alıyoruz
İmparatorrent hocamin bizi kolsuz kalecilerden kurtarip hemserisini belese getirip ekibimize 1 puan kazandirmasini tebrik etmeyecekmisinCezaliydim.gizli sekmeden Gedsonun bjkye gidisini goz yaslsriyla izledim.
TSİ 8 Şubattrolü bırak bugün doğmamışsın
10 kisi takima defans yapan adami savunuyorsunuz sonrada soyle futboldan anliyorum boyle futboldan anliyorum.Sizin derdiniz Galatasaray degil zatenİmparatorrent hocamin bizi kolsuz kalecilerden kurtarip hemserisini belese getirip ekibimize 1 puan kazandirmasini tebrik etmeyecekmisin
Durust ol10 kisi takima defans yapan adami savunuyorsunuz sonrada soyle futboldan anliyorum boyle futboldan anliyorum.Sizin derdiniz Galatasaray degil zaten
Ben fatih hocayi hala savunuyorum,saf bi sevgiyle bagliyim,köru körüne bagli degilim.ve fatih hoca gittiğinde,burda gidisine sevinenlere yeni hoca gelirse en buyuk destekcisi ben olurum,siz olmazsiniz dedim.ben sozumun arkasindayim.ben hatay ve trabzon macindaki 65 dakdan ötürü umitliyim torrenttan.mevzu bu,hocaliga yeni baslamis biri,psikolojik ve yetenek olarak dipte bir takima geldi.her mac yanlisi torrentta aramam,arayamam.sezon basi fatih hoca ve yonetimin planlamasinin eseri bulundugumuz konum.iyi geceler semih abiDeli gibi hocayi savunuyodun gidince mi bok atmak geldi aklina .Onune ne koysalar yiyorsun .sanada yaziklsr olsun .Bu durumda bile biseyleri savunmaya calisiyorsun.
Dunyadan haberi yok kimsenin yav,acilin kapilar şaha gidelimrahat ol sergen totem yaptı bu sene avrupa ligini alıyoruz
forumda öyle gözükmüyorTSİ 8 Şubat![]()