Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an kızılacak son kişi Torrent. Adam bir enkaz devraldı ve şu an bile anlamıyordur oyuncuların ne oynamaya çalıştığını ki kendisi de geçen Alanya maçı sonrasında dedi. Ben olsam en kötü sezon sonuna kadar devam ederim ancak medya öyle bir algı yaptı ki olası Kayserispor puan kaybında gönderilecektir büyük ihtimal. FT gönderildikten sonra emin olun Türk olarak önerdiğimiz td'lerin çoğuna gidilmiştir, ancak kimse kendini ateşin içine atmak istemedi emin olun. Bu adam ise tam tersi bence böyle bir ortamın olduğunu bilip giydi ateşten gömleği. Hala destek vermesin bizimkiler. Cidden bizim taraftardan körü körüne bir adama bağlanma yüzünden bir cacık olmaz.

İmparatorrent hocamin bizi kolsuz kalecilerden kurtarip hemserisini belese getirip ekibimize 1 puan kazandirmasini tebrik etmeyecekmisin
10 kisi takima defans yapan adami savunuyorsunuz sonrada soyle futboldan anliyorum boyle futboldan anliyorum.Sizin derdiniz Galatasaray degil zaten

Deli gibi hocayi savunuyodun gidince mi bok atmak geldi aklina .Onune ne koysalar yiyorsun .sanada yaziklsr olsun .Bu durumda bile biseyleri savunmaya calisiyorsun.
Ben fatih hocayi hala savunuyorum,saf bi sevgiyle bagliyim,köru körüne bagli degilim.ve fatih hoca gittiğinde,burda gidisine sevinenlere yeni hoca gelirse en buyuk destekcisi ben olurum,siz olmazsiniz dedim.ben sozumun arkasindayim.ben hatay ve trabzon macindaki 65 dakdan ötürü umitliyim torrenttan.mevzu bu,hocaliga yeni baslamis biri,psikolojik ve yetenek olarak dipte bir takima geldi.her mac yanlisi torrentta aramam,arayamam.sezon basi fatih hoca ve yonetimin planlamasinin eseri bulundugumuz konum.iyi geceler semih abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt