Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaç para lan bi Orkun Kökçü? Bıktım finansal fair playinden.

Bi bize mi çalışıyo lanet olası sistem?

Sene basindan beri yazdim kimse tinmadi
Bunlar ckaldaou ve halil herhangi bir anadolu takiminda bu kadar sure alsa kume dusmustu
Is simdi ciddiye bindi

Nasil kimse tinmadi yaw bir tek Sen mi yazdin? Böyle yorumlardan nefret ediyorum. “Ben söylemiştim”

pena
boey nelson marcao ömer
Pulgar cica
emre feghouli kerem
Gomis

Bu orta saha da üretemezse zaten kalkın gidelim ptt ye.
Kusura bakma renktaş bu orta saha hiçbir şey üretemez. Oradaki dörtlüden onumuzdeki sene kalması gereken tek adam şimdilik Pulgar olur ki onun ne vereceğini de henüz tam olarak görmedik.

Sene basindan beri yazdim kimse tinmadi
Bunlar ckaldaou ve halil herhangi bir anadolu takiminda bu kadar sure alsa kume dusmustu
Is simdi ciddiye bindi

Sen kimsin yahu,isme göre yorum yapıyorsunuz,hiçbir mantıklı dayanağınız olmadan, kötüyse ben dedim,iyiyse yanılmışım,boş zırva, geç..Sanki bana guardiola..Marcao konusundada ilk gelince yorumun vardır diye düşünüyorum..Alanya da belirli bir standartta oynuyordu,burda olmadı maalesef, olay bu..

sen kimsin yahu,isme göre yorum yapıyorsunuz,hiçbir mantıklı dayanağınız olmadan, kötüyse ben dedim,iyiyse yanılmışım,boş zırva, geç..Sanki bana guardiola..Marcao konusundada ilk gelince yorumunda vardır diye düşünüyorum..
Git bak bakalim var mi?
Ayrica marcao suan formsuz ama hala iyi diyorum
Takimsa ovdugum farkli yere koydugum oyuncular bellidir
Marcao kerem mustafa boey
Ayrica morutanda da isik var bence
Bu isimlerin hala arkasindayim
Sakatlanmadan once de luyindamayi seviyordum

Not: herkesin gunluk performası ovulebilir veya elestirilebilir genel oyuncu profilinden bahsediyorum

Git bak bakalim var mi?
Ayrica marcao suan formsuz ama hala iyi diyorum
Takimsa ovdugum farkli yere koydugum oyuncular bellidir
Marcao kerem mustafa boey
Bu isimlerin hala arkasindayim
Sakatlanmadan once de luyindamayi seviyordum
Hala iyi mi diyorsun marcaoya,ne muhteşem bir futbol bilgisi..Kerem.boey falan da iyi ha,ben şok.Luyindamada sakatlıktan önce iyiydi demek,ilginç..Harbiden inanılmazsın,muazzam bir öngörüye sahipmişsin meğer,değerini bilemememişiz..

Hala iyi mi diyorsun marcaoya,ne muhteşem bir futbol bilgisi..Kerem.boey falan da iyi ha,ben şok.Luyindamada sakatlıktan önce iyiydi demek,ilginç..Harbiden inanılmazsın,muazzam bir öngörüye sahipmişsin meğer,değerini bilemememişiz..
evet hala iyi diyorum :) muhteşem falan değil maçı izleyince anlaşılıyor sabah akşam yeneteksiz adamları övmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt