Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TFFye resmi olarak bildirildi.

Hadi yav , saçma olmuş o zaman. Tamam Boey'i yedeklemek şu an mantıklıda vardı zaten Yedlin elde.

Ortasaha beceremediler açılan yer boş kalmasın mı yaptılar acaba bilemedim.

Genede bana göre para harcamadan hamleler yapıldı - bu hamlelerin Dome dahil uzun ömrü olur mu olmaz mı yaza kadar bilemeyiz.(ki zaten pena %100 gidecek- pulgar muamma , gomis maks 1 sene daha) O açıdan bakıncada çok saçma işler olmadı . Ortasahada bana göre Cica yedek oturmalı Morutan ya da tecrube istersen feguli oynamalı.(ki her daim tercihim morutan olacaktır - fegu yaz gelsede kurtuldak dediğim adam babel ile beraber)

Hatta bana göre - en kafama yatan 11, en azından içerideki maçlar için en ofansif ve gole yakın diziliş. skor bulup yorulan yerine oyun tutmak için hamle yaparsın .

pena
boey/omar---nelsson---marcao---pva
pulgar
morutan/fegu------ halil
Emre K.--------Gomis/Mo--------Kerem​

Hocam ne enkaz birakmis be offf

1644310242688.webp

Berkan da cica da geldiklerinden kötü durumdalar. Taylan hep buydu. Ortasahasız oynanmıyor bu oyun.
taylan hep bu değildi, geçen yıl gayet iyiydi.

ama ya tek sezonluk topçuymuş ya da mental olarak kaldıramadı.

takımın çöp olduğuna zerre inanmıyorum öyle ya da böyle çöp takım çöp kadro namağlup o gruptan çıkamaz.

birkaç ekleme yapmak lazım ve oyun oturtmak lazım hepsi faydalı olur cicaldau da berkan da diğerleri de

takımın çöp olduğuna zerre inanmıyorum öyle ya da böyle çöp takım çöp kadro namağlup o gruptan çıkamaz.

birkaç ekleme yapmak lazım ve oyun oturtmak lazım hepsi faydalı olur cicaldau da berkan da diğerleri de

Ulan Omar saglikliyken hucumda iyi degildi defansta idare ediyordu ustune 2 sene gecmis ve gozleri iyilesti mi iyilesmemis mi belli degil madem 8 no almayacaktiniz Yedlini gonderme Sag bek yedegi kalsin Omarida 1 sene Nigdede dene Bu kadar zor bisey degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt