- 3 Haziran 2015
- 56.780
- 65.908
- 4.143
bende anlamadim birden ankaraspor capsi atip bana laf soktugunu sandine alaka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende anlamadim birden ankaraspor capsi atip bana laf soktugunu sandine alaka
ben babel olduğunu düşünüyorum üstat@Mustafa Alp Motz
wowu izah et
Ankaraspor atınca sana mı sokuluyo niye kibende anlamadim birden ankaraspor capsi atip bana laf soktugunu sandi
bende anlamadim arkadasa Avrupada gelen basari dokunmus olmali ki ankaraspor paylasti idkAnkaraspor atınca sana mı sokuluyo niye ki
Yav oynayamaz, ayakla falan alakası yok. Orta sahada taylan performansı istiyorsanız oynasın. Orada topu iki yönlü oynayabilecek kapasite gerekiyor. Marcao sadece topun karşısında durarak oynamış adam, adam geçme vs yok misal kendini hemen dayayıp atıyor buda orta sahada yerler onu demek.Ayakları temiz mi temiz dribling varmı var topu ileri çıkarıyor mu çıkarıyor taylanla Berkan hangisini yapıyor
Boş muhabbet olmuş
Avrupa liginin ikinci liginde birinci çıkman senin iyi bir takim kurduğunu kanıtlamıyor, coğu avrupa takımın umrunda değil oralar.bende anlamadim birden ankaraspor capsi atip bana laf soktugunu sandi
Aynen öyle artik 3 punlari almamiz sart yoksa kabuslar yasayacaz aman degim. Mo geri döndü gomis kayseri macina fit olacak pulgar oynar, Insallah toparlar orta sahayi.Pulgar ve gomis iyi işler yapmazsa ciddi ciddi küme düşme potasında takılabiliriz, inanılmaz.
miko dur ortakık karışıkAvrupa liginin ikinci liginde birinci çıkman senin iyi bir takim kurduğunu kanıtlamıyor, coğu avrupa takımın umrunda değil oralar.
2003 sezonunda avrupa’da aynı konumdaydık, o takımda bir enkazdı. Öyle kolay düşünceler ile olaydan sıyırmaya çalışmayın ft’yı.
Avrupada namalup çıktık bu takim enkaz değil olayı evet boş bir muhabbetBoş muhabbet olmuş
Bak hele bak bak avrupa liginin ikinci liginde diye ne kücümsüyorsun olayi. Avrupa'nin disli bir organizasyonunda en zorlu gruptan namaglup lider cikti bu takim? Avrupa cogu takimin umrunda da degilmis ayrica aynen öyle kardesim. Sal beni artik cok bos muhabbetin varAvrupa liginin ikinci liginde birinci çıkman senin iyi bir takim kurduğunu kanıtlamıyor, coğu avrupa takımın umrunda değil oralar.
2003 sezonunda avrupa’da aynı konumdaydık, o takımda bir enkazdı. Öyle kolay düşünceler ile olaydan sıyırmaya çalışmayın ft’yı.